Administreret Apple-id

Lige som andre Apple-id'er bruges administrerede Apple-id'er til at logge ind på en personlig eller delt enhed. De bruges også til at få adgang til Apple-tjenester (f.eks. iCloud og kurser fra iTunes U) og Apple School Manager. I modsætning til Apple-id'er ejes og administreres administrerede Apple-id'er af din skole eller dit distrikt, og de er designet til at opfylde uddannelsesinstitutioners behov – herunder nulstilling af adgangskoder, begrænsninger i kommunikation og rollebaseret administration. Apple School Manager gør det nemt at oprette entydige administrerede Apple-id'er til de enkelte personer på en gang.