Apple School Manager

Apple School Manager er en enkel, webbaseret portal til IT-administratorer, der giver dig en hurtig og strømlinet måde at implementere Apple-enheder, som din organisation har købt direkte fra Apple eller fra en autoriseret Apple-forhandler eller udbyder, der deltager i programmet. Du kan automatisk tilmelde enheder til din MDM-løsning (administration af mobile enheder) uden at skulle røre ved eller forberede enhederne fysisk, før brugerne får dem.

Du kan bruge din MDM-løsning til at forenkle installationsprocessen for brugere, konfigurere enhedsindstillinger og distribuere apps og bøger, du køber i Apple School Manager.

Apple School Manager integreres også med dit eksisterende miljø, så du hurtigt kan oprette konti med skolelister og fag. Du kan integrere med SIS'er (Student Information Systems) enten direkte eller ved hjælp af SFTP. Og du kan integrere med Microsoft Azure Active Directory (Azure AD) ved hjælp af forbundet godkendelse, så elever og lærere kan logge på Apple-tjenester med deres eksisterende godkendelsesoplysninger til Azure AD.