Delt iPad

Brug funktionen Delt iPad til at lade flere elever bruge den samme iPad i et klasseværelse. På den måde kan læringsoplevelser være personlige, selvom enhederne deles. Det er ikke kun overgange fra fag til fag, der forenkles – der spares også tid. Det er nemmere at fortsætte fra det sted, eleverne sluttede, og automatisk gemme elevernes arbejde. Når disse enheder bruges med Klasseværelse, gør intelligent indlæsning i buffer det hurtigere for eleverne at logge ind på den iPad, som de tidligere har brugt.

Se Oversigt over Delt iPad i MDM-indstillinger for IT-administratorer.