Juster tastaturets baggrundsbelysning

Tastaturet på nogle bærbare Mac-computere har baggrundsbelysning, så tasterne kan ses ved lav belysning. Hvis baggrundsbelysning er slået til, lyser tasterne automatisk, når det omgivende lys er lavt.

Slå automatisk baggrundsbelysningen i tastaturet fra, når computeren ikke er i brug

1. Klik på pilen vis skjulte symboler i højre side af proceslinjen, klik på symbolet for Boot Camp , og vælg derefter Boot Camp-kontrolpanel.

2. Hvis dialogen Kontrol af brugerkonti vises, skal du klikke på Ja.

3. Klik på Tastatur.

4. Træk mærket “Slå tastaturets baggrundsbelysning fra, når computeren er passiv i”.

Rediger tastaturets baggrundsbelysning

• Tryk på F5-tasten for at formindske baggrundsbelysningen på tastaturet, eller tryk på F6 for at forøge baggrundsbelysningen. Du skal evt. holde Fn-tasten nede, mens du trykker på F5- eller F6-tasterne.

Hvis F5- og F6-tasterne ikke justerer baggrundsbelysningen, skal du kontrollere, at du har installeret den nyeste software til Windows-understøttelse. I macOS skal du vælge Apple > App Store og derefter installere alle tilgængelige opdateringer.