variabel

En variabel er en beholder, som bruges til midlertidigt at lagre oplysninger, som bruges efter behov. Variabler kan indeholder alle typer data, f.eks. tekst, en reference til et arkiv eller en liste med objektreferencer. Du kan indstille en variabel i Automator ved at bruge handlingen Indstil værdi af variabel til at tage en værdi fra den foregående handling og gemme den værdi i variablen. Efterfølgende handlinger i arbejdsgangen kan derefter bruge variablen. Nogle variabler i Automator er konstante værdier i computeren eller dine indstillinger, som kan bruges af handlinger, f.eks. Dags dato eller Mit navn.