Handling

En Automator-handling udfører et enkelt trin. Du kombinerer handlinger i en arbejdsgang til en række trin. Automator leveres med et bibliotek med forskellige handlinger, som du kan bruge til at oprette dine egne specielle automatiske handlinger.

Hvis du vil udføre en kompleks handling med flere trin, skal handlingen ofte modtage oplysninger, eller input, fra den forrige handling. En handling kan reagere på dette input og videreføre resultatet til den næste handling, der bruger resultatet som input.

Handlinger kan indeholde felter, lokalmenuer, afkrydsningsfelter eller knapper, så du kan vælge forskellige muligheder til at kontrollere handlingens virkemåde.

Nogle handlinger får input, der ikke kommer fra arbejdsgangen, f.eks. navnet på en kontakt fra Kontakter eller et arkivnavn til et emne i Finder, der vises i et appvindue.