Start og slut Let tilgængelighed

Når du har indstillet Let tilgængelighed, kan du starte og slutte funktionen efter behov.

Hvis du vil starte Let tilgængelighed, skal du gå til Indstillinger  > Tilgængelighed > Let tilgængelighed og derefter trykke på Start Let tilgængelighed.

Hvis du vil slutte Let tilgængelighed, skal du trykke tre gange på knappen Hjem (på en iPad med knappen Hjem) eller på den øverste knap (på andre iPad-modeller), trykke på Afslut Let tilgængelighed og derefter indtaste koden til Let tilgængelighed.

To iPad-enheder, en med en knap øverst og uden knappen Hjem og en med knappen Hjem. En pil peger på hver knaps placering.