grafisk oversigt

Første gang du åbner AirPort-værktøj, viser det en grafisk oversigt over dit Wi-Fi-netværk og evt. enheder, som er sluttet til det.

Den grafiske oversigt viser to AirPort Express-baser og en AirPort Time Capsule, der har forbindelse til internettet.

Basens navn og status vises i den grafiske oversigt. Farven på prikken ud for basen angiver basens status:

• En udfyldt grøn prik angiver, at basen har forbindelse til netværket og fungerer korrekt.

• En udfyldt orange prik angiver, at basen er ved at starte.

• En blinkende orange prik angiver, at basen ikke kan oprette forbindelse til netværket eller internettet, eller at basen har et problem. I mange tilfælde viser AirPort-værktøj en statusmeddelelse.

• En prik, der blinker orange og grønt , angiver, at basen måske har problemer med at starte.

Du kan få flere oplysninger om en base ved at holde musen over den. Den viste lokalmenu viser oplysninger om basen.

Hvis der er knyttet en statusmeddelelse til en base, vises en rød etiket til højre for basens navn. Klik på basen for at se statusmeddelelser.

Hvis du vil ændre en bases indstillinger, skal du vælge basen og skrive adgangskoden til den (hvis den har en adgangskode).