Den grafiske oversigt viser to AirPort Express-baser og en AirPort Time Capsule, der har forbindelse til internettet.

Se en oversigt over dit netværk

Få hurtigt en status for dit netværk og de enheder, der er tilsluttet, i en grafisk oversigt.

Sådan ser du dit netværk

Indstillingerne til AirPort-værktøj viser afkrydsningsfelterne “Søg efter opdateringer, når AirPort-værktøj starter”, “Søg automatisk efter opdateringer” og “Overvåg trådløse AirPort-baser for problemer”.

Opdater dine baser automatisk

Sørg for, at dit netværk afvikles uden problemer ved at få AirPort-værktøj til automatisk at søge efter softwareopdateringer.

Sådan søger du efter opdateringer

Den grafiske oversigt i AirPort-værktøj på iPhone og iPad.

Administrer dit Wi-Fi-netværk fra dine enheder

Med appen AirPort-værktøj på dine iOS- og iPadOS-enheder kan du indstille og overvåge dit netværk fra dine enheder lige så let som fra din Mac.

Sådan henter du AirPort-værktøj til dine enheder

Du kan gennemse brugerhåndbogen til AirPort-værktøj ved at klikke på Indholdsfortegnelse øverst på siden eller skrive et ord eller en sætning i søgefeltet.

Besøg webstedet AirPort-support, hvis du har brug for mere hjælp.

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.