Brugerhåndbog til App Store

til macOS Mojave

Hovedsiden for Mac App Store. Indholdsoversigten til venstre indeholder links til andre sider: Discover, Create, Work, Play, Develop, Categories og Updates. Til højre er der områder, man kan klikke på, bl.a. Behind the Scenes, From the Editors og Editors' Choice.

Find det perfekte program

Den helt nye Mac App Store gør det let at finde det helt rette program til dig. Klik på fanen Opdag for at finde dybdegående artikler om de bedste Mac-programmer. Eller klik på Kreativitet for at finde inspirerende programmer, der kan hjælpe dig med at lave film, redigere fotos eller lave grafisk design.

Sådan finder, køber og henter du programmer

En kontoside i Mac App Store, der viser adskillige programmer, som er klar til at blive hentet. Vinduet med indstillinger til App Store, vist som et overliggervindue nederst i højre hjørne af kontosiden, hvor indstillingerne “Automatiske opdateringer”, “Hent automatisk programmer købt på andre Mac-computere”, “Autoafspilning af video” og “Anmeldelser og vurderinger i program” er valgt. Nederst i vinduet er der lokalmenuer, hvor du vælger adgangskodeindstillinger til køb af programmer og gratis overførsler.

Overfør alle dine programmer til alle dine computere

Spar tid ved automatisk at overføre alle de programmer, du køber, til dine andre Mac-computere (hvor du er logget ind med det samme Apple-id).

Sådan opdaterer du programmer

For at gennemse Brugerhåndbogen til App Store skal du klikke på indholdsfortegnelsen øverst på siden.

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.