Administreret Apple-id

Ligesom andre Apple-id'er bruges administrerede Apple-id'er til at logge ind på en personlig eller delt enhed. De bruges også til at få adgang til Apple-tjenester – herunder iCloud – og ved samarbejde i iWork og Noter samt i Apple School Manager eller Apple Business Manager. Administrerede Apple-id’er har til formål at opfylde organisationers behov og juridiske krav. Med dem kan organisationer styre nulstilling af adgangskoder, begrænse køb og kommunikation og administrere tilladelser på grundlag af en persons rolle. (Rollerne Administrator og Personale kan f.eks. bruge administrerede Apple-id’er til at logge ind på webportalen til Apple School Manager eller Apple Business Manager).

Bemærk: Administrerede Apple-id’er understøtter ikke familiedeling.