Control Strip

En funktion på Touch Bar på nogle Mac-computere. Med Control Strip i højre side af Touch Bar kan du justere almindelige indstillinger som lysstyrke og lydstyrke og bruge Siri. Du kan udvide Control Strip for at få adgang til flere indstillinger.

Control Strip i højre side af Touch Bar er skjult.
  • Udvid Control Strip: Tryk på knappen Udvid på Touch Bar.

• Brug Control Strip: Tryk på knapper på Control Strip. Ved nogle indstillinger kan du holde knappen nede for at justere indstillingen. Du kan også justere lys- og lydstyrken ved at svirpe hurtigt til venstre eller højre på knapperne.

• Formindsk Control Strip: Tryk på knappen Luk.