Notifikation

Notifikationer er interaktive beskeder fra apps og macOS, der informerer dig om noget. Hvis du f.eks. modtager et FaceTime-opkald eller en invitation i Kalender, eller der er en tilgængelig softwareopdatering, vises der en notifikation i øverste højre hjørne af skærmen. Mange notifikationer giver dig mulighed for at svare eller gøre noget andet direkte i notifikationen.

Du kan tilpasse notifikationer og slå dem fra i indstillingerne til Notifikationer. Du kan se notifikationer i Notifikationscenter ved at klikke på datoen og klokkeslættet øverst på skærmen.