Tilslut dine AirPods

Sæt dine AirPods i ørerne, og foretag en af følgende handlinger:

• På iPhone eller iPad: Gå til Indstillinger  > Bluetooth. Tryk på Ikke tilsluttet, hvis der ikke er forbindelse til dine AirPods.

• På Apple Watch: Gå til Indstillinger  > Bluetooth. Tryk på Ikke tilsluttet, hvis der ikke er forbindelse til dine AirPods.

• På Mac: Vælg Apple  > Systemindstillinger, og klik derefter på Kontrolcenter i indholdsoversigten (du skal måske rulle nedad). I højre side skal du klikke på lokalmenuen ud for Bluetooth og derefter vælge Vis på menulinjen. Klik på Bluetooth på menulinjen, og vælg derefter de AirPods, du vil oprette forbindelse til.

• På Apple TV: Naviger ned for at få vist infovinduet, vælg Lyd, og vælg derefter dine AirPods fra højttalerindstillingerne til højre.