Hjælp til Aktivitetsovervågning

Velkommen til Aktivitetsovervågning

Se oplysninger om, hvordan programmer og processer bruger systemressourcerne, inklusive processoren, diske, hukommelse og netværk.

Aktivitetsovervågning, hvor vinduet CPU er synligt. I midten af vinduet vises en liste over processer. Listen indeholder kolonner, der viser CPU-brugen for hver enkelt proces. Nederst i vinduet viser en graf den procentdel af CPU’ens kapacitet, der bruges af systemet og brugeren, og den procentdel, der er ledig.
En proces, der ikke svarer, i vinduet Aktivitetsovervågning.

Luk programmer og processer, der ikke svarer

Når systemet bliver langsomt eller ikke svarer, er årsagen til problemet måske et program eller en proces. Du kan bruge Aktivitetsovervågning til at finde og afbryde et program eller en proces, der er problemer med. Vælg programmet eller processen, og klik derefter på knappen Afbryd.

Vinduet Energi i Aktivitetsovervågning. I midten af vinduet vises en liste over programmer. Listen indeholder kolonner, der viser de enkelte programmers energiforbrug. En graf nederst i vinduet viser den samlede energipåvirkning.

Se, hvor meget energi din Mac bruger

Vil du vide, hvor megen energi, din Mac bruger, eller hvilke programmer eller processer, der bruger mest energi? Klik på Energi for at se dine programmers energipåvirkning.

Symbolet for Aktivitetsovervågning i Dock, der viser diskaktivitet.

Se status for CPU, netværk eller diske i realtid i Dock

Det er nemt at holde øje med systemets status uden at skifte til vinduet Aktivitetsovervågning. Du skal bare vælge Oversigt > Dock-symbol. Derefter kan du se den aktuelle CPU-, netværks- eller diskbrug som en graf i realtid i Dock.

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.