Service og reparation af Apple-skærm

Læs mere om servicemuligheder og garantidækning for din Apple-skærm.

Hvordan får jeg service til min Apple-skærm?

Apple tilbyder mange support- og servicemuligheder for din skærm. Vælg den løsning, der passer dig bedst. Hvis du har spørgsmål om indbygget video, lyd, porte eller mellemstik på din Apple-skærm, kan du måske finde svar i vores supportartikler.

Læs artikler fra Apple-support

Kontakt os

Kontakt os for at få gode råd fra en Apple-supportmedarbejder. Vi hjælper dig med at løse dit problem eller oprette en reparation. Når du kontakter os, skal du have serienummeret til din Apple-skærm ved hånden.

Find serienummeret til din Apple-skærm
Start en supportanmodning

Indlever enheden

Du kan få personlig hjælp ved at kontakte en Apple-autoriseret serviceudbyder.

Start en supportanmodning

Hvor meget koster det?

Der opkræves ikke noget gebyr, hvis problemet er dækket af garantien, AppleCare Protection Plan eller forbrugerlovgivningen. Hvis dit problem ikke er dækket, afhænger prisen af typen af reparation. Bed en servicemedarbejder om at få en vurdering.

Tjek din dækningsstatus

Hvor lang tid går der?

Kilde

Omtrentlig tid

Enheden indleveres til en Apple-autoriseret serviceudbyder

Spørg din repræsentant

Afhængigt af hvor du får service, har du måske mulighed for at tjekke reparationsstatussen online.

Tjek status for din serviceanmodning

Service uden for garantien

Reparationer er ikke dækket af garantien, hvis følgende forhold er til stede:

• Din Apple-skærm er over et år gammelt
  • Dit produkt har et problem, der ikke er dækket af garantien eller forbrugerlovgivningen, f.eks. skade som følge af uheld eller skade, der er opstået på grund af uautoriserede ændringer

Hvis din Apple-skærm skal repareres, er reparationen ikke dækket af garantien. Vi kan muligvis reparere den mod et gebyr for service uden for garantien. Kontakt en servicemedarbejder for at få flere oplysninger. Apples begrænsede garanti er i tillæg til de rettigheder, der gives i henhold til forbrugerlovgivningen.

Læs Apples begrænsede garanti
Læs Apples vilkår og betingelser for reparation

Apple-tilbehør

Det tilbehør med Apple-logoet, der følger med dit produkt, er dækket af vores garanti og forbrugerlovgivningen. Hvis du har købt AppleCare Protection Plan til din Apple-skærm, dækker den også dette tilbehør. Du kan få yderligere serviceoplysninger ved at kontakte Apple eller en Apple-autoriseret serviceudbyder.

Læs om Apples begrænsede garanti for tilbehør
Kontakt Apple-support

Klargør til service

Indsend ikke tilbehør som kabler og mellemstik til din Apple-skærm, når enheden skal til service.