Serviceinformationscenter – Apple-skærm

Læs mere om servicemuligheder og garantidækning for din Apple-skærm.

Hvordan får jeg min Apple-skærm repareret?

Apple tilbyder mange måder, du kan få support og service på til din skærm. Vælg den løsning, der passer dig bedst. Hvis du har spørgsmål om indbygget video, lyd, porte eller mellemstik på din Apple-skærm, kan du måske finde svar i vores supportartikler.

Læs artiklerne fra Apple-support

Kontakt os

Kontakt os for at få gode råd fra en Apple-supportmedarbejder. Vi hjælper dig med at løse dit problem eller opretter en reparation. Når du kontakter os, skal du have serienummeret til din Apple-skærm ved hånden.

Find serienummeret til din Apple-skærm
Find en Apple-autoriseret serviceudbyder
Opret en supportan

Indlever den

Du kan få personlig hjælp ved at kontakte en Apple-autoriseret serviceudbyder.

Find en Apple-autoriseret serviceudbyder

Hvor meget koster det?

Der opkræves ikke noget gebyr, hvis problemet er dækket af garantien, AppleCare Protection Plan eller forbrugerlovgivningen. Hvis dit problem ikke er dækket, afhænger prisen af typen af reparation. Bed din servicerepræsentant om at få en vurdering.

Tjek din garantidækning

Hvor lang tid går der?

Kilde

Omtrentlig tid

Indlever hos en Apple-autoriseret serviceudbyder

Spørg din repræsentant

Afhængigt af hvor du får service, har du måske mulighed for at tjekke status for reparationen online.

Tjek status for din serviceanmodning

Dækning i henhold til Apples begrænsede garanti

Vores begrænsede garanti dækker produktionsfejl på din Apple-skærm og tilbehør med Apple-logoet i ét år fra købsdatoen. Apples begrænsede garanti er i tillæg til de rettigheder, der gives i henhold til forbrugerlovgivningen.

Vores garanti dækker ikke skader, der er opstået på grund af uheld eller uautoriserede ændringer. Se garantien for at få alle oplysninger. Du kan tjekke din garantistatus online og opdatere oplysningerne på dit købsbevis, hvis der er fejl i vores oplysninger.

Læs Apples begrænsede garanti
Tjek din garantistatus
Opdater dit købsbevis
Læs mere om forbrugerlovgivningen

Kan jeg tilkøbe yderligere dækning til min Apple-skærm?

AppleCare Protection Plan giver dig teknisk telefonsupport og mulighed for yderligere hardwareservice i op til tre år fra den dato, hvor du oprindeligt købte din Apple-skærm. Du kan købe AppleCare Protection Plan i op til 12 måneder fra den dag, hvor du købte din skærm.

Du har måske også rettigheder i henhold til forbrugerlovgivningen. Fordelene ved Apples begrænsede garanti og AppleCare Protection Plan er i tillæg til de rettigheder, der er fastsat i forbrugerlovgivningen.

Læs mere om AppleCare Protection Plan

Service uden for garantien

Reparationer er ikke dækket af garantien, hvis følgende er tilfældet:

• Din Apple-skærm er over et år gammelt
  • Dit produkt har et problem, der ikke er dækket af garantien eller forbrugerlovgivningen, f.eks. skade som følge af uheld eller skade, der er opstået på grund af uautoriserede ændringer

Hvis din Apple-skærm skal repareres, er reparationen ikke dækket af garantien. Vi kan måske reparere den mod et gebyr for service uden for garantien. Kontakt en servicemedarbejder for at få flere oplysninger. Apples begrænsede garanti er i tillæg til de rettigheder, der gives i henhold til forbrugerlovgivningen.

Læs Apples begrænsede garanti
Læs Apples vilkår og betingelser for reparation

Apple-tilbehør

Det tilbehør med Apple-logoet, der følger med dit produkt, er dækket af vores garanti og forbrugerlovgivningen. Hvis du har købt AppleCare Protection Plan til din Apple-skærm, dækker den også dette tilbehør. Du kan få yderligere serviceoplysninger ved at kontakte Apple eller en Apple-autoriseret serviceudbyder.

Læs Apples begrænsede garanti for tilbehør
Kontakt Apple-support
Find en Apple-autoriseret serviceudbyder

Gør din skærm klar til service

Indsend ikke tilbehør som kabler og mellemstik til din Apple-skærm, når enheden skal til service.

Læs Apples fortrolighedspolitik

Efter service

Vi giver en garanti på vores service samt eventuelle udskiftede dele på 90 dage eller på din oprindelige garantis eller AppleCare Protection Plan-aftales resterende udløbsperiode, afhængigt af hvilken dækningsperiode der er længst. Det tilbyder vi, hver gang du modtager service fra os eller fra en Apple-autoriseret serviceudbyder. Dette har ingen indflydelse på dine rettigheder i henhold til forbrugerlovgivningen.