Service og reparation af Apple TV

Læs mere om servicemuligheder, garanti og priser vedrørende Apple TV.

Hvordan får jeg mit Apple TV repareret?

Apple tilbyder mange service- og supportmuligheder for dit Apple TV. Vælg det, der passer dig bedst. Hvis du har problemer med opsætning, AirPlay eller App Store, kan du begynde med at læse vores supportartikler.

Læs artikler fra Apple-support

Kontakt os

Kontakt os for at få gode råd fra en Apple-supportmedarbejder. Vi hjælper dig med at løse dit problem eller oprette en reparation. Før du kontakter os, beder vi dig have dit produkts serienummer, dit Apple-id og din adgangskode ved hånden.

Find serienummeret på dit produkt
Start din supportanmodning

Indlever enheden

Hvis du ønsker personlig hjælp, kan du kontakte en Apple-autoriseret serviceudbyder eller lave en aftale i din nærmeste Apple Store online. Du skal kende dit Apple-id og din adgangskode, før du kan lave en aftale.

Find en Apple-autoriseret serviceudbyder

Hvor meget koster det at få repareret eller erstattet mit Apple TV?

Der opkræves intet gebyr, hvis problemet er dækket af garantien, AppleCare Protection Plan eller forbrugerlovgivningen. Hvis problemet ikke er dækket, skal du betale et gebyr for service uden for garantien.

Model Gebyr for service uden for garantien
Apple TV 4K 32 GB DKK 1.272,25
Apple TV 4K64 GB DKK 1.272,25
Apple TV (4. generation) 32 GB DKK 1.042,25
Apple TV (4. generation) 64 GB DKK 1.042,25

De priser, der vises her, gælder for reparationer, der udføres af Apple. Priser og vilkår kan variere i forhold til andre serviceudbydere. Alle priser er i danske kroner (DKK) inklusive moms. Priser på service uden for garantien er også inklusive et forsendelsesgebyr på 93,25 DKK.

Hvor lang tid går der?

Afhængigt af hvor du får service, har du måske mulighed for at tjekke reparationsstatussen online.

Tjek status for din serviceanmodning

Dækning i henhold til Apples begrænsede garanti

Vores begrænsede garanti dækker defekter på dit produkt og tilbehør med Apple-logoet i ét år fra købsdatoen. Apples begrænsede garanti er i tillæg til de rettigheder, der gives i henhold til forbrugerlovgivningen.

Vores garanti dækker ikke skader, der er opstået som følge af uheld eller uautoriserede ændringer. Se garantien for at få alle oplysninger. Du kan tjekke din status for garanti online og opdatere oplysningerne på dit købsbevis, hvis der er fejl i vores oplysninger.

Læs Apples begrænsede garanti
Tjek din garantistatus
Opdater dit købsbevis
Læs mere om forbrugerlovgivningen

Kan jeg tilkøbe yderligere dækning til mit Apple TV?

Med AppleCare Protection Plan får du telefonsupport fra eksperter samt yderligere servicemuligheder for din hardware i op til to år fra den dag, du har købt dit Apple TV. Du kan tilkøbe AppleCare Protection Plan inden for et år fra den oprindelige dato, hvor du købte dit Apple TV.

Du har måske også rettigheder i henhold til forbrugerlovgivningen. Fordelene ved Apples begrænsede garanti og AppleCare Protection Plan er i tillæg til de rettigheder, der er fastsat i forbrugerlovgivningen.

Læs mere om AppleCare Protection Plan til Apple TV

Express Replacement Service er kun tilgængelig for kunder med AppleCare Protection Plan

Hvis du skal have erstattet dit Apple TV med det samme, kan Express Replacement Service tilbyde hurtig levering. Vi kan sende dig et nyt Apple TV med det samme sammen med emballage og vejledning til returnering. Du skal returnere dit oprindelige Apple TV til os inden for 10 arbejdsdage fra din anmodning, så du undgår at betale gebyr for forsinket indsendelse.

Når du anmoder om Express Replacement Service, reserveres der et midlertidigt beløb på dit kreditkort til dækning af hele enhedens erstatningsværdi. Denne reservation udløber, når vi modtager dit oprindelige produkt til tiden. I dette tilfælde skal du ikke betale et gebyr for forsinket indsendelse eller erstatningsværdien.

Hvis vi modtager dit oprindelige Apple TV for sent, fjerner vi opkrævningen for erstatningsværdien. Du skal kun betale gebyret for forsinket indsendelse. Der er tale om forsinket indsendelse, hvis vi modtager dit oprindelige produkt mellem 10 og 20 arbejdsdage efter, vi har sendt det nye produkt.

Hvis dit Apple TV er alvorligt beskadiget som følge af et uheld, eller hvis det ikke fungerer på grund af uautoriserede ændringer, eller hvis vi aldrig modtager det, opkræver vi dig erstatningsværdien.

Model Gebyr for forsinket indsendelse Erstatningsværdien
Apple TV 4K 32 GB DKK 160 DKK 1.499
Apple TV 4K64 GB DKK 260 DKK 1.699
Apple TV (4. generation) 32 GB DKK 175 DKK 1.299
Apple TV (4. generation) 64 GB DKK 225 DKK 1.399

Alle priser er i danske kroner (DKK) inklusive moms.

Service uden for garantien

Reparationer er ikke dækket af garantien, hvis følgende er tilfældet:

• Dit Apple TV er over et år gammelt
  • Der er problemer med dit Apple TV, som ikke er dækket af garantien eller forbrugerlovgivningen, såsom skader som følge af uheld eller uautoriserede ændringer

Serviceydelser, der falder uden for garantien, er mod beregning. Hvis vi finder et problem med dit Apple TV, løser vi det, eller vi udskifter dit Apple TV med et nyt eller næsten nyt Apple TV, som er tilsvarende i både ydeevne og driftssikkerhed. Kontakt en servicemedarbejder for at få flere oplysninger.

Læs Apples begrænsede garanti
Læs Apples vilkår og betingelser for reparation

Batteriservice for din fjernbetjening

Der følger en fjernbetjening med genopladelige batterier med til Apple TV 4K og Apple TV (4. generation). Hvis batteriet har en produktionsfejl, og det er dækket af Apples begrænsede garanti, AppleCare Protection Plan eller forbrugerlovgivningen, yder vi service uden yderligere omkostninger. Vores garanti dækker ikke batterier, der er slidt ved normal brug.

Vi skal måske teste dit tilbehør for at finde årsagen til problemet med dit batteri. Hvis din Apple TV Remote ikke er dækket, kan vi reparere eller udskifte den mod et gebyr.

Du får ekstra fordele, hvis du har en AppleCare Protection Plan. Hvis dit batteri kun kan lades op til 80 procent eller mindre af sin oprindelige kapacitet, og det er dækket af din AppleCare-aftale, udskifter vi det gratis.

Se Apples priser for batteriservice, der ikke er dækket af garantien
Læs om, hvordan du får bedre batterilevetid

Apple-tilbehør

Det tilbehør, der følger med dit Apple TV, og som er forsynet med Apple-logoet, er dækket af vores garanti og forbrugerlovgivningen. Det er yderligere dækket af AppleCare Protection Plan-aftalen. Du kan få yderligere serviceoplysninger ved at kontakte Apple eller en Apple-autoriseret serviceudbyder.

Læs om Apples begrænsede garanti for tilbehør
Kontakt Apple-support

Gør dit Apple TV klar til service

• Sørg for, at du kender dit Apple-id, din adgangskode og serienummeret på dit Apple TV.
  • Behold dine kabler og andet tilbehør, når dit Apple TV skal serviceres.

Læs Apples anonymitetspolitik

Efter service

Når dit Apple TV kommer tilbage fra service, skal du logge på App Store med dit Apple-id. Hvis vi under servicen har nulstillet eller udskiftet dit Apple TV, skal du downloade dine apps igen.

Vi giver garanti på vores service, herunder erstatningsdele, i 90 dage eller i den resterende periode for Apples garanti eller AppleCare Protection Plan-dækningen, alt efter hvilken periode der er længst. Denne dækning tilbyder vi, hver gang du modtager service fra os eller fra en Apple-autoriseret serviceudbyder.

Indstilling af dit Apple TV