Serviceinformationscenter - Apple TV

Læs mere om Apple TV‹s servicemuligheder, garanti og priser.

Hvordan får jeg mit Apple TV repareret?

Apple tilbyder mange service- og supportmuligheder for dit Apple TV. Vælg det, der passer dig bedst.  Hvis du problemer med opsætning, AirPlay eller App Store, kan du begynde med at læse vores supportartikler.

Læs Apples supportartikler

Kontakt os

Kontakt os for at få gode råd fra en Apple-supportmedarbejder. Vi hjælper dig med at løse dit problem eller opretter en reparation. Før du kontakter os, beder vi dig have dit produkts serienummer, dit Apple-ID og din adgangskode klar.

Find serienummeret på dit produkt
Start din anmodning for support

Indlever den

Hvis du ønsker personlig hjælp, kan du kontakte en Apple-autoriseret serviceudbyder eller book en aftale i din nærmeste Apple Store online. Sørg for at du kender dit Apple-ID og din adgangskode før din aftale.

Find en Apple-autoriseret serviceudbyder

Hvor meget koster det?

Der opkræves ikke noget gebyr, hvis problemet er dækket af garantien, AppleCare Protection Plan eller forbrugerlovgivningen. Hvis dit problem ikke er dækket, afhænger prisen af typen af reparation. Hvis vi ikke kan reparere dit produkt, så kan du skulle udskifte det.

Tjek din garantidækning

Hvor lang tid går der?

Reparationsmåde

Omtrentlig tid

Indlever hos en Apple-autoriseret serviceudbyder

Spørg din servicerepræsentant

Afhængigt af hvor du får service, har du måske mulighed for at tjekke status for reparationen online.

Tjek statussen på din reparation

Dækning i henhold til Apples begrænsede garanti

Vores begrænsede garanti dækker defekter på dit produkt og tilbehør med Apple-logoet i ét år fra købsdatoen. Apples begrænsede garanti er i tillæg til de rettigheder, der gives i henhold til forbrugerlovgivningen.

Vores garanti dækker ikke skader, der er opstået på grund af uheld eller uautoriserede ændringer. Se garantien for at få alle oplysninger. Du kan tjekke din garantistatus online og opdatere oplysningerne på dit købsbevis, hvis der er fejl i vores oplysninger.

Læs Apples begrænsede garanti
Tjek din garantistatus
Opdater dit købsbevis
Læs mere om forbrugerbeskyttelsesloven

Kan jeg tilkøbe yderligere dækning til mit Apple TV?

Med AppleCare Protection Plan får du telefonsupport fra eksperter samt yderligere servicemuligheder for dit hardware i op til to år fra den dag, du har købt dit Apple TV. Du kan tilkøbe AppleCare Protection Plan indenfor et år fra den oprindelige dato, hvor du købte dit Apple TV.

Du har måske også rettigheder i henhold til forbrugerlovgivningen. Fordelene ved Apples begrænsede garanti og AppleCare Protection Plan er i tillæg til de rettigheder, der er fastsat i forbrugerlovgivningen.

Læs mere om AppleCare Protection Plan for Apple TV

Service uden for garantien

Reparationer er ikke dækket af garantien, hvis følgende er tilfældet:

• Dit Apple TV er over et år gammelt
  • Der er problemer med dit Apple TV, som ikke dækkes under garantien eller forbrugerlovgivningen, såsom utilsigtede skader eller uautoriserede ændringer

Serviceydelser, der falder uden for garantien, er mod beregning.  Hvis vi finder et problem med dit Apple TV, så løser vi det eller udskifter dit Apple TV med et nyt eller næsten nyt Apple TV, som er tilsvarende i både ydelse og driftssikkerhed. Kontakt en servicemedarbejder for at få flere oplysninger.

Læs Apples begrænsede garanti
Læs Apples vilkår og betingelser for reparation

Batteriservicen for dit fjernbetjente

4. generations Apple TV omfatter en fjernbetjening med genopladelige batterier. Hvis batteriet har en produktionsfejl, og det er dækket af Apples begrænsede garanti, AppleCare Protection Plan eller forbrugerlovgivningen, yder vi service uden yderligere omkostninger. Vores garanti dækker ikke batterier, der er slidt ved normal brug.

Vi kan måske være nødt til at teste dit apparat for at finde årsagen til problemet med dit batteri. Hvis din Apple TV Remote ikke er dækket, kan vi naturligvis stadig reparere eller udskifte den mod et gebyr.

Du nyder ekstra fordele, hvis du har en AppleCare Protection Plan. Hvis dit batteri kun kan lades til 80 procent eller mindre af sin oprindelige kapacitet, og det er dækket af din AppleCare-aftale, udskifter vi det gratis.

Se Apples priser for batteriservice, der ikke er dækket af garantien
Læs om, hvordan du får bedre batterilevetid

Apple-tilbehør

Det tilbehør, der følger med dit Apple TV, og som bærer Apple-navnet, er dækket under vores garanti og forbrugerlovgivningen. De er yderligere dækket af AppleCare Protection Plan-aftalen. Du kan få yderligere serviceoplysninger ved at kontakte Apple eller en Apple-autoriseret serviceudbyder.

Læs om Apples begrænsede garanti for tilbehør
Kontakt Apple Support

Før din Apple TV-service

• Sørg for at du kender dit Apple-ID, din adgangskode og dit Apple TV‹s serienummer.
  • Behold dine kabler og andet tilbehør, når dit Apple TV skal serviceres.

Læs Apples anonymitetspolitik

Efter service

Når dit Apple TV kommer tilbage fra service, skal du logge på App Store med dit Apple-ID. Hvis vi under servicen har nulstillet eller udskiftet dit Apple TV, skal du hente geninstallere dine apps.

Vi giver en garanti på vores service samt eventuelle udskiftede dele på 90 dage eller på din oprindelige garantis eller AppleCare Protection Plan-aftales resterende udløbsperiode, afhængigt af hvilken dækningsperiode der er længst. Denne dækning tilbyder vi, hver gang du modtager service fra os eller fra en Apple-autoriseret serviceudbyder.

Opsætning af dit Apple TV