Service og reparation af Apple TV

Læs mere om servicemuligheder, garanti og priser for Apple TV.

Hvordan får jeg service til mit Apple TV?

Apple tilbyder mange service- og supportmuligheder for dit Apple TV. Vælg den løsning, der passer dig bedst. Hvis du har problemer med opsætning, AirPlay eller App Store, kan du begynde med at læse vores supportartikler.

Læs artikler fra Apple-support

Kontakt os

Kontakt os for at få gode råd fra en Apple-supportmedarbejder. Vi hjælper dig med at løse dit problem eller oprette en reparation. Før du kontakter os, beder vi dig have dit produkts serienummer, dit Apple-id og din adgangskode ved hånden.

Find serienummeret på dit produkt
Start din supportanmodning

Indlever enheden

Hvis du ønsker personlig hjælp, kan du kontakte en Apple-autoriseret serviceudbyder eller lave en aftale i Apple Store online. Du skal kende dit Apple-id og din adgangskode, før du kan lave en aftale.

Start din supportanmodning

Hvor meget koster det at få repareret eller erstattet mit Apple TV?

Der opkræves ikke noget gebyr, hvis problemet er dækket af garantien, en AppleCare-aftale eller forbrugerlovgivningen. Hvis problemet ikke er dækket, skal du betale et gebyr for service uden for garantien.

Model Gebyr for service uden for garantien
Apple TV 4K (2. generation), 32 GB 1.272,25 DKK
Apple TV 4K (2. generation), 64 GB 1.272,25 DKK
Apple TV 4K (1. generation), 32 GB 1.272,25 DKK
Apple TV 4K (1. generation), 64 GB 1.272,25 DKK
Apple TV HD, 32 GB 1.042,25 DKK
Apple TV HD, 64 GB 1.042,25 DKK

De priser, der vises her, gælder for reparationer, der udføres af Apple. Priser og vilkår kan variere i forhold til andre serviceudbydere. Alle priser er i danske kroner (DKK) inklusive moms. Priser på service uden for garantien er også inklusive et forsendelsesgebyr på 93,25 DKK .

Hvor lang tid går der?

Afhængigt af hvor du får service, har du måske mulighed for at tjekke reparationsstatussen online.

Tjek status for din serviceanmodning

Er dit Apple TV dækket af AppleCare+?

AppleCare+ giver dig teknisk support fra eksperter og hardwaredækning fra Apple, inklusive dækning ved skade som følge af uheld. Hver hændelse med skade som følge af uheld er underlagt et ekstragebyr.

Hvis du ikke har AppleCare+, skal du betale et gebyr for service uden for garantien på for denne type af reparation.

Produkt AppleCare+ ekstragebyr
Kvalificerede Apple TV-modeller 99 DKK

Ved du ikke, om du er dækket? Tjek, om du har AppleCare+ dækning, ved at indtaste serienummeret på dit Apple TV.

Læs mere om AppleCare+

Express Replacement Service

Hvis du skal have erstattet dit Apple TV med det samme, kan Express Replacement Service tilbyde hurtig levering. Vi kan sende dig et nyt Apple TV med det samme sammen med emballage og vejledning til returnering. Returner dit oprindelige Apple TV til os i løbet af 10 arbejdsdage efter din anmodning for at undgå at skulle betale hele erstatningsværdien for dit Apple TV.

Express Replacement Service er en af fordelene i din AppleCare-aftale. Tjenesten leverer dit nye Apple TV hurtigere, men den dækker ikke omkostningerne til dit produkt, f.eks. servicegebyrer eller erstatningsværdien. Når vi modtager din oprindelige enhed, fastlægger vi disse omkostninger. I mellemtiden kan du begynde at bruge dit nye Apple TV.

Når du anmoder om Express Replacement Service, reserveres der et midlertidigt beløb på dit kreditkort til dækning af hele enhedens erstatningsværdi. Denne reservation ophæves, hvis:

• Din reparation er dækket af garantien, en AppleCare-aftale eller forbrugerlovgivningen
  • Vi modtager dit oprindelige produkt i løbet af 10 arbejdsdage

Hvis vi modtager dit Apple TV og konstaterer, at det har en alvorlig skade som følge af uheld, eller at det er uanvendeligt efter uautoriserede ændringer, skal du betale hele erstatningsværdien.

Model Erstatningsværdi
Apple TV 4K (2. generation), 32 GB 1.499 DKK
Apple TV 4K (2. generation), 64 GB 1.699 DKK
Apple TV 4K (1. generation), 32 GB 1.329 DKK
Apple TV 4K (1. generation), 64 GB 1.529 DKK
Apple TV HD, 32 GB 1.129 DKK
Apple TV HD, 64 GB 1.399 DKK

Alle priser er gældende i Danmark. Disse gebyrer er i danske kroner (DKK) inklusive moms. Erstatningsudstyr, som Apple leverer som en del af reparations- eller erstatningsservicen, kan indeholde nye eller tidligere brugte originale Apple-dele, der er blevet testet og opfylder Apples funktionskrav. Apple forbeholder sig retten til fra tid til anden at ændre erstatningsværdien på denne webside.

Service uden for garantien

Reparationer er ikke dækket af garantien, hvis følgende forhold er til stede:

• Dit Apple TV er over et år gammelt
  • Der er problemer med dit Apple TV, som ikke er dækket af garantien eller forbrugerlovgivningen, såsom skader som følge af uheld eller uautoriserede ændringer

Serviceydelser, der falder uden for garantien, er mod beregning. Erstatningsudstyr, som Apple leverer som en del af reparations- eller erstatningsservicen, kan indeholde nye eller tidligere brugte originale Apple-dele, der er blevet testet og opfylder Apples funktionskrav. Kontakt en servicemedarbejder for at få flere oplysninger.

Læs Apples begrænsede garanti
Læs Apples vilkår og betingelser for reparation

Batteriservice for din fjernbetjening

Der følger en fjernbetjening med genopladelige batterier med til Apple TV 4K og Apple TV (4. generation). Hvis batteriet har en produktionsfejl, og det er dækket af Apples begrænsede garanti, en AppleCare-aftale eller forbrugerlovgivningen, yder vi service uden yderligere omkostninger. Vores garanti dækker ikke batterier, der er slidt ved normal brug.

Vi skal måske teste dit tilbehør for at finde årsagen til problemet med dit batteri. Hvis din Siri Remote ikke er dækket, kan vi reparere eller udskifte den mod et gebyr.

Du får ekstra fordele, hvis du har en AppleCare-aftale. Hvis dit batteri kun kan oplades til mindre end 80 procent af den oprindelige kapacitet, og det er dækket af din AppleCare-aftale, yder vi service på dit tilbehør uden omkostninger.

Se Apples priser på batteriservice, der ikke er dækket af garantien
Læs om, hvordan du får bedre batterilevetid

Apple-tilbehør

Det tilbehør, der følger med dit Apple TV, og som er forsynet med Apple-logoet, er dækket af vores garanti og forbrugerlovgivningen. Det er yderligere dækket af en AppleCare-aftale. Du kan få yderligere serviceoplysninger ved at kontakte Apple eller en Apple-autoriseret serviceudbyder.

Læs om Apples begrænsede garanti for tilbehør
Kontakt Apple-support

Gør dit Apple TV klar til service

• Sørg for, at du kender dit Apple-id, din adgangskode og serienummeret på dit Apple TV.
  • Behold dine kabler og andet tilbehør, når dit Apple TV skal til service.