Reparation og service af AirPort

Service og reparation af AirPort

Hvordan kan jeg få service til min AirPort-enhed?

Planlæg et besøg

Lav en aftale hos en Apple-autoriseret serviceudbyder eller i Apple Store

Kontakt Apple-support

Kontakt os

Tal med en Apple-supportrådgiver

AppleCare+

Har du et AppleCare-abonnement?

Hvis du køber et AppleCare-abonnement til Mac, Apple TV eller iPad (hvis det er tilgængeligt i dit land eller område), omfatter det teknisk support samt hardwareservice til din AirPort-enhed.

Dit AppleCare-abonnement dækker dit AirPort-produkt, hvis:

• Du har købt din AirPort-enhed ikke mere end to år, før du købte din Mac, dit Apple TV eller din iPad

• Du har købt en AirPort-enhed i den periode, din Mac, dit Apple TV eller din iPad var dækket af dit AppleCare-abonnement

Læs mere om AppleCare+ i Danmark

Garanti

Apples begrænsede garanti dækker din AirPort-enhed og dit tilbehør med Apple-logoet, der medfølger i kassen med dit produkt, mod produktionsfejl i ét år fra den dato, du oprindeligt købte det. Tilbehør med Apple-logoet, der er købt separat, er dækket under Apples begrænsede garanti for tilbehør. Dette omfatter adaptere og ekstra kabler.

Vores garanti er i tillæg til de rettigheder, der gives i henhold til forbrugerlovgivningen.

Afhængigt af problemet kan du også have dækning med AppleCare+. Vilkår og betingelser er gældende, inklusive gebyrer. Tilgængeligheden af funktioner og muligheder kan variere afhængigt af land eller område.

Hvis dit problem ikke dækkes, skal du betale gebyr. Hvis din AirPort-enhed ikke er berettiget til service, skal du muligvis betale hele erstatningsværdien.

Garanti

Vi yder garanti på vores service, herunder erstatningsdele, i 90 dage eller i den resterende periode af Apples garanti eller AppleCare-aftalen, alt efter hvilken periode der er længst. Dette er i tillæg til dine rettigheder i henhold til forbrugerlovgivningen.

Erstatningsudstyr, som Apple leverer som en del af reparations- eller erstatningsservicen, kan indeholde nye eller tidligere brugte originale Apple-dele, der er blevet testet og opfylder Apples funktionskrav.