Service og reparation af AirPort

Få mere at vide om servicemuligheder og garantidækning til din AirPort Express, AirPort Extreme eller AirPort Time Capsule.

Hvordan får jeg min AirPort-enhed repareret?

Apple tilbyder mange former for support og service til din AirPort Express, AirPort Extreme eller AirPort Time Capsule. Vælg den løsning, der passer dig bedst. I vores supportartikler kan du måske finde svaret på nogle af dine spørgsmål, herunder hvordan du indstiller Wi-Fi eller AirPlay, opretter forbindelse til en printer i dit netværk eller gendanner dit indhold fra en sikkerhedskopi af AirPort Time Capsule.

Læs artikler fra Apple-support

Kontakt os

Kontakt os for at få gode råd fra en Apple-supportmedarbejder. Vi forsøger at hjælpe dig over telefonen eller opretter en reparation. Før du kontakter os, skal du have serienummeret på din AirPort-enhed og serienummeret på den Mac- eller iOS-enhed, du bruger sammen med din AirPort Wi-Fi-base, ved hånden.

Sådan finder du serienummeret på dit produkt
Start en supportanmodning

Indlever enheden

Hvis du ønsker personlig hjælp, kan du kontakte en Apple-autoriseret serviceudbyder eller lave en aftale i Apple Store online.

Start en supportanmodning

Hvor meget koster det?

Der opkræves ikke noget gebyr, hvis problemet er dækket af garantien, et AppleCare-abonnement eller forbrugerlovgivningen. Hvis dit problem ikke er dækket, afhænger prisen af typen af reparation. Hvis vi ikke kan reparere din AirPort-enhed, kan det være nødvendigt at udskifte den.

Tjek din dækningsstatus

Hvor lang tid går der?

Kilde

Omtrentlig tid

Enheden indleveres til en Apple-autoriseret serviceudbyder

Spørg en servicemedarbejder

Enheden tages med til en Apple Store Op til 5 arbejdsdage

Afhængigt af hvor du får service, har du måske mulighed for at tjekke reparationsstatussen online.

Tjek status for din serviceanmodning

Dækning i henhold til Apples begrænsede garanti

Vores begrænsede garanti dækker produktionsfejl på din AirPort-enhed og tilbehør med Apple-logoet i ét år fra købsdatoen. Apples begrænsede garanti er i tillæg til de rettigheder, der er fastsat i forbrugerlovgivningen.

Medmindre andet er påkrævet i henhold til forbrugerlovgivningen, dækker vores garanti ikke skade, der opstår som følge af uheld eller uautoriserede ændringer. Se garantien for at få alle oplysninger. Du kan tjekke din status for garanti online og opdatere oplysningerne på dit købsbevis, hvis der er fejl i vores oplysninger.

Læs Apples begrænsede garanti
Tjek din dækningsstatus
Opdater dit købsbevis
Læs mere om forbrugerlovgivningen

Kan jeg købe yderligere dækning til min AirPort-enhed?

Hvis du køber AppleCare Protection Plan til Mac, Apple TV eller iPad (hvis det er tilgængeligt i dit land eller område), omfatter det teknisk telefonsupport fra eksperter samt hardwareservice til din AirPort-enhed. Dit AppleCare-abonnement dækker dit AirPort-produkt, hvis:

• Du har købt din AirPort-enhed ikke mere end to år, før du købte din Mac, dit Apple TV eller din iPad, eller
  • Du har købt en AirPort-enhed i den periode, din Mac, dit Apple TV eller din iPad var dækket af dit AppleCare-abonnement

Du har måske også rettigheder i henhold til forbrugerlovgivningen. Fordelene ved Apples begrænsede garanti og AppleCare-abonnementet er i tillæg til de rettigheder, der er fastsat i forbrugerlovgivningen.

Læs mere om AppleCare Protection Plan til Mac
Læs mere om AppleCare Protection Plan til Apple TV
Læs mere om AppleCare Protection Plan til iPad

Service uden for garantien

Reparationer er ikke dækket af garantien, hvis følgende er tilfældet:

• Din AirPort-enhed er mere end ét år gammel
  • Dit produkt har et problem, der ikke er dækket af garantien eller forbrugerlovgivningen, f.eks. skade som følge af uheld eller skade, der er opstået som følge af uautoriserede ændringer

Serviceydelser, der falder uden for garantien, er mod beregning (medmindre andet er påkrævet i henhold til forbrugerlovgivningen). Hvis vi finder et problem med din hardware på din AirPort-enhed, kan vi yde service eller erstatte den. Dit erstatningsprodukt er enten nyt eller har samme funktionsmåde og pålidelighed som en ny. Kontakt en servicemedarbejder for at få flere oplysninger. Apples begrænsede garanti er i tillæg til de rettigheder, der er fastsat i forbrugerlovgivningen.

Læs Apples begrænsede garanti
Læs Apples vilkår og betingelser for reparation

Gør din AirPort-enhed klar til service

Behold dine kabler og andet tilbehør, når enheden skal til service.

Efter service

Vi yder garanti på vores service, herunder erstatningsdele, i 90 dage eller i den resterende dækningsperiode af Apples garanti eller AppleCare-aftalen, alt efter hvilken periode der er længst. Det tilbyder vi, hver gang du modtager service fra os eller fra en Apple-autoriseret serviceudbyder. Dette er i tillæg til rettigheder, der er fastsat i forbrugerlovgivningen.