Serviceinformationscenter – AirPort

Få mere at vide om servicemuligheder og garantidækning til din AirPort Express, AirPort Extreme eller AirPort Time Capsule

Hvordan får jeg min AirPort-enhed repareret?

Apple tilbyder mange former for support og service til din AirPort Express, AirPort Extreme eller AirPort Time Capsule. Vælg den løsning, der passer dig bedst. I vores supportartikler kan du måske finde svaret på nogle af dine spørgsmål, herunder hvordan du indstiller Wi-Fi eller AirPlay, opretter forbindelse til en printer i dit netværk eller gendanner dit indhold fra en sikkerhedskopi af AirPort Time Capsule.

Læs Apples supportartikler

Kontakt os

Kontakt os for at få gode råd fra en Apple-supportmedarbejder. Vi forsøger at hjælpe dig over telefonen eller opretter en reparation. Før du kontakter os, skal du have serienummeret på din AirPort-enhed og serienummeret på den Mac- eller iOS-enhed, du bruger sammen med din AirPort Wi-Fi-base, ved hånden.

Sådan finder du dit produkts serienummer
Sådan finder du din AirPort-base
Start en supportanmodning

Indsend den

Kontakt os. Hvis vi kan konstatere, at der er problemer med din hardware, sender vi dig en leveringsvejledning for din AirPort-enhed. Vi yder service eller erstatter den hurtigst muligt.

Start en serviceanmodning

Indlever den

Du kan få personlig hjælp ved at kontakte en Apple-autoriseret serviceudbyder.

Find en Apple-autoriseret serviceudbyder

Hvor meget koster det?

Der opkræves ikke noget gebyr, hvis problemet er dækket af garantien, et AppleCare-abonnement eller forbrugerlovgivningen. Hvis dit problem ikke er dækket, afhænger prisen af typen af reparation. Hvis vi ikke kan reparere din AirPort-enhed, kan det være nødvendigt at udskifte den.

Tjek din garantidækning

Hvor lang tid går der?

Kilde

Omtrentlig tid

Send til Apple

5 arbejdsdage

Indlever hos en Apple-autoriseret serviceudbyder

Spørg din servicerepræsentant

Afhængigt af hvor du får service, har du måske mulighed for at tjekke status for reparationen online.

Tjek din reparationsstatus

Dækning i henhold til Apples begrænsede garanti

Vores begrænsede garanti dækker produktionsfejl på din AirPort-enhed og tilbehør med Apple-logoet i ét år fra købsdatoen. Apples begrænsede garanti er i tillæg til de rettigheder, der gives i henhold til forbrugerlovgivningen.

Vores garanti dækker ikke skader, der er opstået på grund af uheld eller uautoriserede ændringer. Se garantien for at få alle oplysninger. Du kan tjekke din garantistatus online og opdatere oplysningerne på dit købsbevis, hvis der er fejl i vores oplysninger.

Læs Apples begrænsede garanti
Tjek din garantistatus
Opdater dit købsbevis
Læs mere om forbrugerlovgivningen

Kan jeg købe yderligere dækning til min AirPort-enhed?

Hvis du køber en AppleCare Protection Plan til Mac, Apple TV eller iPad, inkluderer den telefonisk support fra eksperter og mulighed for hardwareservice til din AirPort-enhed. Dit AppleCare-abonnement dækker dit AirPort-produkt, hvis:

• Du har købt din AirPort-enhed ikke mere end to år, før du købte din Mac, dit Apple TV eller din iPad, eller
  • Du har købt en AirPort-enhed i den periode, din Mac, dit Apple TV eller din iPad var dækket af dit AppleCare-abonnement

Du har måske også rettigheder i henhold til forbrugerlovgivningen. Fordelene ved Apples begrænsede garanti og AppleCare Plan er i tillæg til de rettigheder, der er fastsat i forbrugerlovgivningen.

Læs mere om AppleCare Protection Plan til Mac
Læs mere om AppleCare Protection Plan til Apple TV
Læs mere om AppleCare Protection Plan for iPad

Service uden for garantien

Reparationer er ikke dækket af garantien, når:

• Din AirPort-enhed er mere end ét år gammel
  • Dit produkt har et problem, der ikke er dækket af garantien eller forbrugerlovgivningen, f.eks. skade som følge af uheld eller skade, der er opstået på grund af uautoriserede ændringer

Serviceydelser, der falder uden for garantien, er mod beregning. Hvis vi finder et problem med din hardware på din AirPort-enhed, kan vi yde service eller erstatte den. Dit erstatningsprodukt er enten nyt eller har samme funktionsmåde og pålidelighed som en ny. Kontakt en servicemedarbejder for at få flere oplysninger. Apples begrænsede garanti er i tillæg til de rettigheder, der gives i henhold til forbrugerlovgivningen.

Læs Apples begrænsede garanti
Læs Apples vilkår og betingelser for reparation

Gør din AirPort-enhed klar til service

Behold dine kabler og andet tilbehør, når enheden skal til service.

Efter service

Vi giver garanti på vores service, herunder erstatningsdele, i 90 dage eller i den resterende periode for Apples garanti eller AppleCare Plan-dækningen, alt efter hvilken periode der er længst. Det tilbyder vi, hver gang du modtager service fra os eller fra en Apple-autoriseret serviceudbyder. Dette er i tillæg til de rettigheder, der gives i henhold til forbrugerlovgivningen.