Service og reparation af AirPods

Læs mere om servicemuligheder, garanti og priser for AirPods i Danmark.

Hvordan får jeg service til mine AirPods?

Indlever dem.
Opret en aftale i en Apple Store eller hos en Apple-autoriseret serviceudbyder. Du skal bruge dit serienummer, så husk at medbringe dit opladningsetui, dit købsbevis eller den oprindelige AirPods-kasse sammen med dine oprindelige AirPods.

Kontakt Apple-support.
Du kan også tale med en Apple-supportrådgiver via telefon. Etuiets serienummer er på undersiden af låget. Hvis dine AirPods er tilsluttet din iOS-enhed, kan du også finde serienummeret ved at gå til Indstillinger > Generelt > Om > AirPods.

Lav en aftale, eller anmod om service
Læs mere om dine AirPods
Find dine mistede AirPods

Hvor meget koster det at få repareret eller erstattet mine AirPods?

Model Batteriservice Gebyr for service uden for garantien Mistet
AirPods 399 DKK pr. stk. 569 DKK pr. stk. 569 DKK pr. stk.
Opladningsetui 399 DKK 499 DKK 499 DKK
Trådløst opladningsetui 399 DKK 569 DKK 649 DKK

De priser, der vises her, gælder for reparationer, der udføres af Apple. Priser og vilkår kan variere i forhold til andre serviceudbydere. Alle priser er i danske kroner og inklusive moms. Forsendelse (hvis nødvendig) koster yderligere 93,75 DKK.

Hvis dine AirPods eller opladningsetuiet har brug for service, skal der ikke betales noget gebyr, hvis servicen er dækket af Apples etårige begrænsede garanti eller forbrugerlovgivningen.

Få hjælp til at oplade dine AirPods
Tjek status for din serviceanmodning
Læs Apples vilkår og betingelser for reparation

Skade som følge af uheld

Hvis dine AirPods eller opladningsetuiet bliver beskadiget ved et uheld, kan du få erstattet produktet mod et gebyr for service uden for garantien.

Batteriservice

Apples begrænsede garanti dækker et defekt batteri, men ikke slitage efter almindelig brug. Hvis batteriet har en produktionsfejl, og det er dækket af vores garanti eller forbrugerlovgivningen, yder vi service på batteriet uden yderligere omkostninger. Hvis batteriet ikke er dækket af garantien, kan vi udskifte det mod et gebyr.

Mistede AirPods

Hvis du mister en AirPod eller opladningsetuiet, kan du købe et erstatningsprodukt. Det erstattede produkt vil være nyt.