Apple Pay kan bruges på følgende enheder:

iPhone

I butikker, i apps og på nettet i Safari1,2

• iPhone X
  • iPhone 8
  • iPhone 8 Plus
  • iPhone 7
  • iPhone 7 Plus
  • iPhone 6s
  • iPhone 6s Plus
  • iPhone 6
  • iPhone 6 Plus
  • iPhone SE

I USA3 kan du bruge Apple Pay Cash og betalinger mellem to personer på ovenstående enheder.

iPad

I apps og på nettet i Safari2

• iPad Pro
  • iPad (5. generation)
  • iPad Air 2
  • iPad mini 4
  • iPad mini 3

I USA3 kan du bruge Apple Pay Cash og betalinger mellem to personer på ovenstående enheder.

Apple Watch

I butikker og i apps1

• Apple Watch Series 3
  • Apple Watch Series 2
  • Apple Watch Series 1
  • Apple Watch (1. generation)

I USA3 kan du bruge Apple Pay Cash og betalinger mellem to personer på ovenstående enheder.

Mac

På nettet i Safari2

• MacBook Pro med Touch ID
  • En Mac-model fra 2012 eller senere sammen med en iPhone eller et Apple Watch, der har Apple Pay

1. Hvis du vil bruge Apple Pay til at benytte offentlig transport og betale i butikker i Japan, skal du have en iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus eller et Apple Watch Series 3. Du kan også bruge en iPhone 7, iPhone 7 Plus, eller et Apple Watch Series 2, som er købt i Japan. Læs mere om, hvordan du kan se, om din enhed er købt i Japan.
  2. I Kina kan du kun bruge Apple Pay til at betale i butikker og apps.
  3. Overførsel og modtagelse af penge med Apple Pay og Apple Pay Cash-kortet er tjenester ydet af Green Dot Bank, der er medlem af FDIC. Læs mere om vilkårene og betingelserne.