Meddelelsen "Fejl 1004. Prøv igen senere" vises, når du henter OS X Server v.2.2.3-opdateringen

Hvis meddelelsen "Fejl 1004. Prøv igen senere" vises, når du prøver at hente OS X Server v.2.2.3-opdateringen, skal du benytte fremgangsmåden i denne artikel.

Når du prøver at hente OS X Server v2.2.3-opdateringen i Mac App Store, vises meddelelsen "Fejl 1004. Prøv igen senere" muligvis. Hvis du annullerer overførslen, vises der muligvis en meddelelse om, at anmodningen ikke kunne udføres, og at du skal prøve igen senere.

Hvis det sker, skal du følge installeringsvejledningen til OS X Server v2.2.3-opdateringen:

1. Afslut programmet Server, hvis det er åbent.
  2. Ctrl-klik eller højreklik på symbolet for serverprogrammet i mappen Programmer.
  3. Vælg "Vis indholdet af pakke" i genvejsmenuen.
  4. Åbn mappen Indhold i det Finder-vindue, der vises.
  5. Omdøb mappen _MASReceipt til Old_MASReceipt
  6. Åbn App Store via Apple-menuen.
  7. Klik på fanen Købt i App Store-vinduet, og hent OS X Server v2.2.3.