Mærket Lydstyrke vises ikke på iPhone

Mærket Lydstyrke vises muligvis ikke i en app eller Kontrolcenter. Eller lydstyrkeindikatoren vises muligvis ikke på skærmen, når du trykker på lydstyrkeknapperne. Du kan få hjælp i denne artikel.

Mærket Lydstyrke mangler i Kontrolcenter:

Mærket Lydstyrke mangler i Kontrolcenter

Manglende lydstyrkeindikator:

Manglende lydstyrkeindikator

Hvis der er urenheder i Lightning-stikket (eller i dockstikket med 30 ben på iPhone 4S og tidligere modeller), kan iPhone muligvis tro, at der er tilbehør tilsluttet. Prøv at rengøre Lightning- eller dockstikket nederst på iPhone med en blød børste, der er ren og tør, og test derefter lydstyrken igen.

Lightning-stik

Lightning-stik

Dockstik med 30 ben

Dockstik med 30 ben

Hvis mærket Lydstyrke stadig ikke vises, skal du lave en aftale om service.