AppleCare Technician Training afholdes nu via ATLAS

De tekniske AppleCare-kurser udbydes nu via Apple Technical Learning Administration System (ATLAS).  I denne artikel beskrives det, hvad der skal til for at få adgang til ATLAS og AppleCare Technician Training-kurserne.

Kontrol af adgang til ATLAS

1. Gå ind på atlaslms.apple.com, og log ind med dit Apple-id.
  2. Hvis en side, der ligner nedenstående, kommer frem, har du allerede adgang.

Anmodning om adgang til ATLAS

Hvis du ikke kan få adgang til ATLAS ved at bruge dit Apple-id, skal du gå ind på siden med tilmelding til Apple Professional Support for at tilmelde dit AppleCare-supportprodukt.  Du skal oplyse følgende:

• Fornavn
  • Efternavn
  • E-mailadresse
  • Det Apple-id, der skal bruges til at logge på ATLAS
    • Apple-id'er, der ender på iCloud (eller .Mac eller MobileMe), understøttes ikke af ATLAS. Angiv et andet Apple-id, eller opret et nyt ved at gå ind på https://certifications.apple.com og klikke på "Create an Apple ID" (Opret et Apple-id) i nederste venstre hjørne.1
  • AppleCare Technician Training-kunder skal angive det tilmeldingsnummer (kan ses i Getting Started-folderen i pakken), Apple Sales Order-nummer, webordrenummer eller rekvisitionsnummer, der blev brugt til at købe AppleCare Technician Training.

Når din anmodning er bekræftet, modtager du en e-mail om det fra AppleCare Agreement Support.

Spørgsmål om ATLAS-kursusindholdet

Hvis du har adgang til ATLAS og har spørgsmål om kursusindholdet, kan du sende en e-mail til svc.trng@apple.com.

1 Hvis du har en konto af typen .Me, .Mac eller .iCloud, som er tilknyttet et eksisterende Tech-id, kan du sende en e-mail til certifications@apple.com og bede om at få det eksisterende Tech-id overført til det nye Apple-id.