Om opdateringen OS X Mavericks v10.9.2

Denne artikel indeholder oplysninger om opdateringen OS X Mavericks v10.9.2

Opdateringen OS X Mavericks v10.9.2 anbefales til alle OS X Mavericks-brugere.

Opdatering af systemet

1. Du skal tage en sikkerhedskopi af systemet inden installering. Det kan du gøre med Time Machine.
  2. Du må ikke afbryde installeringsprocessen, når du har startet opdateringen af systemet.
  3. Der kan forekomme uventede resultater, hvis du har installeret systemsoftwareændringer fra andre producenter, eller hvis du har ændret operativsystemet på anden måde.
  4. Vælg Apple-menuen () > Softwareopdatering for at søge efter den nyeste Apple-software via Mac App Store, herunder denne opdatering.
  5. Der vises muligvis andre softwareopdateringer til din computer, som du skal installere. Vær opmærksom på, at opdateringens størrelse kan være forskellig fra computer til computer, hvis den installeres via Softwareopdatering. Nogle opdateringer skal muligvis installeres før andre.

Du kan også hente installeringsprogrammet til manuel opdatering. Denne mulighed er nyttig, hvis du skal opdatere flere computere, men kun ønsker at hente opdateringen én gang. Du kan hente selvstændige installeringsprogrammer på Apples side med supportoverførsler

Om opdateringen

Opdateringen OS X Mavericks v10.9.2 anbefales til alle OS X Mavericks-brugere. Den forbedrer stabiliteten, kompatibiliteten og sikkerheden på din Mac. Denne opdatering:

• Giver mulighed for at foretage og modtage FaceTime-lydopkald
  • Tilføjer understøttelse af ventende opkald ved lyd- og videoopkald i FaceTime
  • Tilføjer mulighed for at blokere indgående iMessages fra individuelle afsendere
  • Indeholder generelle forbedringer af stabiliteten og kompatibiliteten i Mail
  • Forbedrer nøjagtigheden af ulæste beskeder i Mail
  • Løser et problem, som forhindrede Mail i at modtage nye meddelelser fra bestemte udbydere
  • Forbedrer AutoFill-kompatibiliteten i Safari
  • Løser et problem, som kan medføre forvrænget lyd på visse Mac-computere
  • Forbedrer læsbarheden ved oprettelse af forbindelse til en filserver med SMB2
  • Løser et problem, som kan forårsage afbrydelse af VPN-forbindelser
  • Forbedrer VoiceOver-navigation i Mail og Finder
  • Forbedrer VoiceOver-læsbarheden ved navigation på websteder
  • Forbedrer kompatibiliteten med Gmail Archive-postkasser
  • Indeholder forbedring af Gmail-labels
  • Forbedrer browsing i Safari og installation af softwareopdatering ved brug af an godkendt webproxy
  • Løser et problem, som kan medføre, at Mac App Store tilbyder opdatering af apps, som allerede er opdateret
  • Forbedrer læsbarheden af diskfrie NetBoot-tjenester i OS X Server
  • Sikrer understøttelse af brailledrivere til specifikke HandyTech-skærme
  • Løser et problem med brug af Safe Boot på nogle systemer
  • Forbedrer ExpressCard-kompatibiliteten for visse MacBook Pro 2010-modeller
  • Løser et problem, som forhindrede udskrivning på printere delt af Windows XP
  • Løser et problem i Keychain, som kunne medføre, at gentagne prompter låste nøgleringen Lokale emner op
  • Løser et problem, som kunne forhindre åbning af visse ruder i Systemindstillinger
  • Løser et problem, som kan forhindre migrering i Indstillingsassistent
  • Indeholder en løsning til problemer med verificering af SSL-forbindelser

Yderligere oplysninger om sikkerhedsindholdet i denne opdatering kan ses i artiklen Apple-sikkerhedsopdateringer.

Vigtigt: Oplysninger om produkter, som ikke produceres af Apple, er kun inkluderet til orientering og er ikke udtryk for Apples anbefaling eller godkendelse. Kontakt leverandøren for at få flere oplysninger.