Firmwareopdatering 1.2 til Thunderbolt-skærme

Firmwareopdatering 1.2 til Thunderbolt-skærme øger pålideligheden, hvis du kobler en enhed til Apple Thunderbolt Display. Opdateringen løser også et sjældnere problem, der kan fremkalde sort skærm.

Denne opdatering er kun beregnet til Apple Thunderbolt Display (27"). Der er følgende forudsætninger for at installere denne opdatering:

• Der skal som minimum være OS X Mavericks v10.9.4 på computeren.
  • Thunderbolt-skærmen skal sættes direkte i computerens Thunderbolt-port eller en port på en anden Thunderbolt-skærm ved hjælp af det indbyggede kabel.
  • Der må ikke være mere end to Thunderbolt-skærme tilsluttet under opdateringen.
  • Hvis du bruger en MacBook Air eller MacBook Pro til at køre opdateringen, må låget ikke være lukket. Hvis funktionen med lukket låg bruges, kan opdateringen ikke installeres.
  • Computeren skal være tilsluttet en stikkontakt.

Der vises en meddelelse om, hvad du skal gøre, hvis en eller flere af ovenstående forudsætninger ikke er opfyldt. Når computeren er genstartet, vises en grå skærm med en statuslinje. Hvis der er flere skærme, tændes kun den skærm, som statuslinjen vises på. Jo flere skærme der skal opdateres, des længere tid tager det at opdatere. Det kan tage flere minutter at installere opdateringen. Hvis den skærm, der opdateres, er den primære skærm, kan skærmen blive sort i op til et minut, før statuslinjen for opdateringen kan ses.

Vigtigt! Hverken computer eller skærm må slukkes under opdateringen, og strømkablerne må ikke trækkes ud.

Sådan finder du ud af, om opdateringen er installeret korrekt:

1. Vælg Om denne Mac på Apple-menuen ().
  2. Klik på Mere info, og klik derefter på Systemrapport.
  3. Klik på Thunderbolt på listen til venstre, og find afsnittet Thunderbolt-skærm. Firmwareversionen skal være 26.2, og Port Micro Firmware-versionen skal være 2.0.7 efter opdateringen.