iPad: Sikkerhedscertificering af batteri

Her kan du læse om sikkerhedscertificering af batteriet i iPad.

iPad indeholder et avanceret litiumpolymerbatteri, der har en driftstid på op til 10 timer*. Ud over at have lang driftstid er iPad-batteriet fremstillet med henblik på at opnå certificering i henhold til internationale sikkerhedsstandarder. Alle iPad-batterier er testet og certificeret og overholder de nedenfor nævnte standarder. Standarderne er i overensstemmelse med de sikkerheds- og testkriterier, som er fastlagt i FAA Advisory Circular AC 120-76B om luftdygtighed og brug af transportable elektroniske flyveposer.

• FN's transportbestemmelser UN38.3: batterisikkerhed under lufttransport.
  • Underwriters Laboratory (UL) 2054: Dækker sikkerheden ved generel brug af litiumionbatterier. UL 60950-1 dækker brugen af batterier i IT-udstyr.
  • Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE) 1725: Dækker sikkerheden ved generel brug af litiumionbatteripakker.

*Batterilevetiden afhænger af brugsmønster og konfiguration.