Handy Tech Braille Star 40: Enhedstaster til VoiceOver-navigation

Hvis du bruger en Handy Tech Braille Star 40-braille-skærm med VoiceOver i iOS, kan du navigere ved hjælp af følgende enhedsspecifikke tastekommandoer.

Venstre op + venstre ned Aktiverer Slettetasten
Højre op + højre ned Aktiverer Returtasten
Venstre op Panorer braille til venstre
Venstre ned Panorer braille til højre
Højre op Panorer braille til venstre
Højre Ned Panorer braille til højre
Markørtast Tryk to gange på det valgte emne
Statusmarkør Slå udvidet statusbeskrivelse til eller fra

Du kan finde en generel liste over almindelige kommandoer i artiklen almindelige braille-kommandoer til VoiceOver.

Hvis du vil være sikker på, at din braille-skærm bruger den korrekte tabel, skal du sørge for, at du har installeret den seneste version af iOS.

Vigtigt: Oplysninger om produkter, som ikke produceres af Apple, er kun inkluderet til orientering og er ikke udtryk for Apples anbefaling eller godkendelse. Kontakt leverandøren for at få flere oplysninger.