Apple Configurator: Sådan bevares brugerinstallerede programmer, når indstillingerne på en tildelt enhed opdateres

Her kan du læse om, hvordan du bevarer programmer, der er blevet installeret af en bruger, hvis brugeren har slettet en enhed, der er under tilsyn af Apple Configurator.

Når du slutter en maskine under tilsyn til Apple Configurator, bliver alle programmer, som er installeret på enheden af en bruger, slettet som standard.

Med Apple Configurator v1.1 eller en nyere version kan du ændre denne indstilling i Preferences (Indstillinger) under menuen Apple Configurator.