Pages: Sådan indsætter du linjenumre i dokumenter

I Pages kan du indsætte linjenumre i teksten ved at følge disse trin:

Denne artikel er blevet arkiveret og opdateres ikke længere af Apple.
  1. Klik uden for selve dokumentet, så indsætningspunktet forsvinder.
  2. Opret et nyt flydende tekstobjekt
  3. Klik uden for selve dokumentet igen, så indsætningspunktet forsvinder.
  4. Træk tekstboksen til side i forhold til selve dokumentet.
  5. Omform tekstboksen, så den bliver høj og tynd.
  6. Indtast de tal, som skal bruges i tekstboksen.
  7. Vælg tekstboksen.
  8. Vælg Avanceret i menuen Format og herefter Flyt objekt til Mastersiden.

De linjenumre, du har oprettet, vises nu på alle sider (men ikke på tværs af sektioner).

Tip: Hvis du har planer om at genbruge dette format, kan du gemme dokumentet som en skabelon.