Mac OS X Mail: Hvad er et winmail.dat-bilag?

Du har måske tænkt over, hvad winmail.dat-bilag er – bilag, som Mail viser med et "spørgsmålstegn over teksten"-symbol.

Bilaget betyder, at e-posten var sendt fra et Microsoft-e-post-program (som Outlook og Microsoft Exchange Client) og indeholder RTF-oplysninger om, hvordan skrifttyper, farver og særlige attributter som understregning eller fed skrift skal vises i e-posten (bilaget vises ikke i Outlook, men vises i Mail, og det vises muligvis i andre e-post-programmer som en MIME-sektion med navnet "application/ms-tnef").

Undgå disse bilag

For at undgå at få vist disse bilag fremover skal du bede afsenderen om at fravælge "Send til denne modtager i Microsoft RTF-format" for e-posten eller indstillingen for e-post-klienten, før de sender meddelelsen.

Du kan få flere oplysninger i dette Microsoft-supportdokument.

Vigtigt: Oplysninger om tredjepartswebsteder og -produkter er kun inkluderet til orientering og er ikke udtryk for hverken godkendelse eller anbefaling. Apple påtager sig ikke noget ansvar for udvalget af, ydeevnen på eller brugen af oplysninger eller produkter, der findes på tredjepartswebsteder. Apple inkluderer kun disse som en service til vores brugere. Apple har ikke afprøvet de oplysninger, der findes på disse websteder, og fremsætter ingen erklæringer angående deres nøjagtighed eller pålidelighed. Der er altid en risiko forbundet med at bruge oplysninger eller produkter, der findes på internettet, og Apple påtager sig intet ansvar i denne forbindelse. Tredjepartswebsteder er uafhængige af Apple, og Apple har ikke kontrol over indholdet på sådanne websteder. Kontakt leverandøren for at få flere oplysninger.