Genopbygning af sløjfeindekset i GarageBand

I visse situationer kan sløjfeindekset blive ubrugeligt, og det skal derfor genopbygges.

Hvis dette sker, ser du muligvis disse symptomer:

• Meddelelsen "Ingen Apple Loops fundet" vises, når du åbner sløjfebrowseren.
  • Sløjfebrowserens knapper er udtonede, og der er ingen sløjfer i browseren.
  • Der er andre problemer med Apple Loops.

Følg disse trin for at genopbygge sløjfeindekset:

1. Log ind med en administratorkonto.
  2. Afslut GarageBand, hvis programmet er åbent.
  3. Klik på Finder-ikonet i docken.
  4. I menuen skal du vælge Gå til mappe.
  5. Indtast bibliotekets placering. Se denne artikel.
  6. Klik på Gå.
  7. Træk alle "søgeindeks"-arkiver fra mappen Apple Loops-indeks til papirkurven. Disse arkiver genopbygges på et senere tidspunkt.
  8. Åbn GarageBand.
  9. Klik på knappen Sløjfebrowser. Du ser muligvis meddelelsen "Ingen Apple Loops fundet"
  10. Klik på Finder-ikonet i docken.
  11. I meneun skal du vælge Gå til mappe.
  12. Indtast bibliotekets placering. Se denne artikel.
  13. Klik på Gå.
  14. Find mappen Apple Loops, og træk den fra Finder til sløjfebrowseren i GarageBand.
  15. Du skal gentage trin 11-14 for at finde alle mulige placeringer af sløjfer, som beskrevet i denne artikel.

Det sidste trin indekserer mappen Apple Loops igen. Hvis du har installeret GarageBand Jam Pack, skal du gentage det sidste trin for mappen Apple Loops til GarageBand Jam Pack.