Om sikkerheden i Firmware Update 7.1 til AirPort Extreme Base Station med 802.11n

Dette dokument beskriver sikkerheden i Firmware Update 7.1 til AirPort Extreme Base Station med 802.11n.

For at beskytte vores kunder videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en fuldstændig undersøgelse har fundet sted, og relevante programrettelser eller versioner kan hentes. Hvis du vil læse mere om Apple Produktsikkerhed, kan du besøge webstedet Apple Produktsikkerhed.

Gå til "Sådan bruges PGP-nøglen til Apple Produktsikkerhed" for at få oplysninger om PGP-nøglen til Apple Produktsikkerhed.

Hvor det er muligt, anvendes CVE-ID'er til at angive sikkerhedshuller for yderligere oplysninger.

Gå til "Apple Sikkerhedsopdateringer", hvis du vil læse mere om andre sikkerhedsopdateringer.

Firmware Update 7.1 til AirPort Extreme Base Station med 802.11n*

• AirPort Extreme Base Station med 802.11n* Firmware

CVE-ID: CVE-2007-1338

Kan hentes til: AirPort Extreme Base Station med 802.11n*

Indvirkning: AirPort Extreme Base Station med 802.11n* tillader indgående IPv6-forbindelser

Beskrivelse: Standardkonfigurationen af AirPort Extreme Base Station med 802.11n* tillader indgående IPv6-forbindelser. Dette kan eksponere netværkstjenester hos værter, hvis forbindelse går via en AirPort Extreme Base Station med 802.11n*, for fjernangreb. Denne opdatering korrigerer problemet ved at ændre standardindstillingen, således at indgående IPv6-trafik begrænses til det lokale netværk. Problemet berører kun AirPort Extreme Base Station med 802.11n* og ikke andre Base Station-versioner.

AirPort-hjælpeværktøjet bruges til at konfigurere indstillingerne i AirPort Extreme Base Station. Når du har installeret denne opdatering og genstartet dit system, kan du bruge AirPort-hjælpeværktøjet til at gennemse konfigurationen af dit trådløse netværk således:

1. Åbn AirPort-hjælpeværktøjet
    2. Vælg den AirPort Extreme Base Station med 802.11n*, der skal konfigureres
    3. Klik på ikonet "Avanceret"
    4. Klik på fanen "IPv6"

• Hvis "Bloker indgående IPv6-forbindelser" er markeret (valgt), er indgående IPv6-trafik begrænset, og du behøver ikke at foretage dig yderligere.
      • Hvis "Bloker indgående IPv6-forbindelser" ikke er markeret (fravalgt), og du ikke ønsker uopfordrede indgående IPv6-forbindelser, skal du aktivere funktionen således:
        1. Marker "Bloker indgående IPv6-forbindelser"
        2. Klik på knappen "Opdater" nederst i vinduet for at gemme ændringerne

• AirPort Extreme Base Station med 802.11n* Firmware

CVE-ID: CVE-2007-0734

Kan hentes til: AirPort Extreme Base Station med 802.11n*

Indvirkning: Filnavne på en AirPort Disk, der er beskyttet med adgangskode, kan evt. ses af brugere på det lokale netværk

Beskrivelse: AirPort Disk er en funktion i AirPort Extreme Base Station med 802.11n*, som tillader deling af filer fra en USB-harddisk, der er tilsluttet en kompatibel basestation. Deling af bl.a. adgangskodebeskyttelse er tilgængelig via AirPort Disk-hjælpeværktøjet. Et problem i AirPort Disk-funktionen giver brugere på det lokale netværk mulighed for at se filnavne (men ikke indholdet i disse) på en disk, der er beskyttet med adgangskode, uden at de skal opgive en adgangskode. Denne opdatering korrigerer problemet vha. yderligere godkendelse af anmodninger om AirPort Disk-adgang. Problemet berører kun AirPort Extreme Base Station med 802.11n* og ikke andre Base Station-versioner.

Bemærkning om installation af Firmware version 7.1

Firmware version 7.1 installeres i en AirPort Extreme Base Station (802.11n) ved at køre det AirPort-hjælpeværktøj, der følger med basestationen.

Der findes en ny opdatering til AirPort-hjælpeværktøjet via AirPort Base Station Update 2007-001, som kan hentes fra Apples side Hentning af Software: http://www.apple.com/support/downloads/.

Det anbefales, at AirPort Base Station Update 2007-001 installeres, før du installerer Firmware version 7.1.

* Baseret på en IEEE 802.11n draft-specifikation