Om Sikkerhedsopdatering v1.1 til Safari 3 Beta 3.0.4

Dette dokument beskriver Sikkerhedsopdatering v1.1 til Safari 3 Beta 3.0.4 til Windows.

Som en beskyttelse for vores kunder videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, førend en fuld efterforskning har fundet sted, og relevante programrettelser eller versioner kan hentes. Hvis du vil læse mere om Apple Produktsikkerhed, kan du besøge webstedet Apple Produktsikkerhed.

Gå til "Sådan bruges PGP-nøglen til Apple Produktsikkerhed" for at få oplysninger om PGP-nøglen til Apple Produktsikkerhed."

Hvor det er muligt, anvendes CVE-id'er til at referere til yderligere oplysninger om sikkerhedsproblemer.

Gå til "Apple Sikkerhedsopdateringer", hvis du vil lære mere om andre sikkerhedsopdateringer."

Sikkerhedsopdatering v1.1 til Safari 3 Beta 3.0.4

Sikkerhedsopdatering v1.1 til Safari 3 Beta 3.0.4 løser et problem, som blev introduceret i Sikkerhedsopdatering til Safari 3 Beta 3.0.4 , der kan forårsage, at Safari uforventet afslutter når der browses til visse websteder.

Der sker ingen ændring af sikkerhedsindholdet i Sikkerhedsopdatering til Safari 3 Beta 3.0.4. Sikkerhedsindholdet i Sikkerhedsopdatering til Safari 3 Beta 3.0.4 og er tilgængelig her.

Sikkerhedsopdatering v1.1 til Safari 3 Beta 3.0.4 vil blive installeret over Sikkerhedsopdatering til Safari 3 Beta 3.0.4, og installeringen anbefales for at løse problemet med Safari.

Systemer, som ikke endnu ikke har installeret Sikkerhedsopdatering til Safari 3 Beta 3.0.4, har kun behov for at installere Sikkerhedsopdatering v1.1 til Safari 3 Beta 3.0.4.