Om sikkerhedsindholdet i tvOS 17.4

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i tvOS 17.4.

Om Apple-sikkerhedsopdateringer

Med henblik på beskyttelse af vores kunder videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en undersøgelse har fundet sted, og programrettelser eller versioner er tilgængelige. De nyeste versioner kan ses på siden Apples sikkerhedsudgivelser.

Apples sikkerhedsdokumenter henviser om muligt til sikkerhedsrisici med et CVE-id.

Få flere oplysninger om sikkerhed på siden om Apple-produktsikkerhed.

tvOS 17.4

Udgivet den 07. marts 2024

Accessibility

Fås til: Apple TV HD og Apple TV 4K (alle modeller)

Effekt: En skadelig app har muligvis adgang til at observere brugerdata i logposter, der er relateret til tilgængelighedsnotifikationer

Beskrivelse: Et anonymitetsproblem er løst ved forbedret redigering af private data for logposter.

CVE-2024-23291

AppleMobileFileIntegrity

Fås til: Apple TV HD og Apple TV 4K (alle modeller)

Effekt: En app får muligvis ekstra rettigheder

Beskrivelse: Problemet blev løst ved at fjerne den sårbare kode.

CVE-2024-23288: Wojciech Regula fra SecuRing (wojciechregula.blog) og Kirin (@Pwnrin)

CoreBluetooth - LE

Fås til: Apple TV HD og Apple TV 4K (alle modeller)

Effekt: En app kan muligvis få adgang til Bluetooth-forbundne mikrofoner uden brugertilladelse

Beskrivelse: Et adgangsproblem er løst med forbedrede adgangsbegrænsninger.

CVE-2024-23250: Guilherme Rambo fra Best Buddy Apps (rambo.codes)

file

Fås til: Apple TV HD og Apple TV 4K (alle modeller)

Effekt: Behandling af et arkiv kan føre til et DoS-angreb eller muligvis afsløre hukommelsesindhold

Beskrivelse: Problemet er løst ved forbedret kontrol.

CVE-2022-48554

Image Processing

Fås til: Apple TV HD og Apple TV 4K (alle modeller)

Effekt: En app kan muligvis køre vilkårlig kode med kernerettigheder

Beskrivelse: Problemet er løst ved forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2024-23270: en anonym programmør

ImageIO

Fås til: Apple TV HD og Apple TV 4K (alle modeller)

Effekt: Behandling af et billede kan medføre afvikling af vilkårlig kode

Beskrivelse: Et problem med bufferoverløb blev løst ved forbedret hukommelsesbehandling.

CVE-2024-23286: Dohyun Lee (@l33d0hyun)

Kernel

Fås til: Apple TV HD og Apple TV 4K (alle modeller)

Effekt: En app kan muligvis få adgang til følsomme brugerdata

Beskrivelse: En konkurrencetilstand er blevet løst med yderligere validering.

CVE-2024-23235

Kernel

Fås til: Apple TV HD og Apple TV 4K (alle modeller)

Effekt: En app kan forårsage uventet systemlukning eller skrivning til kernehukommelsen

Beskrivelse: En sårbarhed i forbindelse med hukommelsesfejl er blevet rettet via forbedret låsning.

CVE-2024-23265: Xinru Chi fra Pangu Lab

Kernel

Fås til: Apple TV HD og Apple TV 4K (alle modeller)

Effekt: En hacker med mulighed for at læse fra og skrive til kernen kan muligvis omgå beskyttelsen af kernehukommelsen. Apple er opmærksom på, at dette problem kan være blevet udnyttet.

Beskrivelse: Et problem med beskadiget hukommelse er løst via forbedret validering.

CVE-2024-23225

libxpc

Fås til: Apple TV HD og Apple TV 4K (alle modeller)

Effekt: En app kan muligvis frigøre sig fra sin sandbox

Beskrivelse: Problemet blev løst ved forbedrede kontroller.

CVE-2024-23278: en anonym programmør

libxpc

Fås til: Apple TV HD og Apple TV 4K (alle modeller)

Effekt: En app kan muligvis køre vilkårlig kode fra sin sandbox eller med bestemte hævede rettigheder

Beskrivelse: Problemet er løst ved forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2024-0258: ali yabuz

MediaRemote

Fås til: Apple TV HD og Apple TV 4K (alle modeller)

Effekt: Et skadeligt program kan muligvis få adgang til private oplysninger

Beskrivelse: Problemet blev løst ved forbedrede kontroller.

CVE-2024-23297: scj643

Metal

Fås til: Apple TV HD og Apple TV 4K (alle modeller)

Effekt: Et program kan muligvis læse beskyttet hukommelse

Beskrivelse: Et valideringsproblem er løst ved hjælp af forbedret rensning af input.

CVE-2024-23264: Meysam Firouzi @R00tkitsmm, der arbejder med Trend Micro Zero Day Initiative

RTKit

Fås til: Apple TV HD og Apple TV 4K (alle modeller)

Effekt: En hacker med mulighed for at læse fra og skrive til kernen kan muligvis omgå beskyttelsen af kernehukommelsen. Apple er opmærksom på, at dette problem kan være blevet udnyttet.

Beskrivelse: Et problem med beskadiget hukommelse er løst via forbedret validering.

CVE-2024-23296

Sandbox

Fås til: Apple TV HD og Apple TV 4K (alle modeller)

Effekt: En app kan forårsage, at der lækkes følsomme brugeroplysninger

Beskrivelse: En konkurrencetilstand er løst med forbedret tilstandshåndtering.

CVE-2024-23239: Mickey Jin (@patch1t)

Sandbox

Fås til: Apple TV HD og Apple TV 4K (alle modeller)

Effekt: En app kan muligvis få adgang til følsomme brugerdata

Beskrivelse: Et logikproblem er løst via forbedrede begrænsninger.

CVE-2024-23290: Wojciech Regula fra SecuRing (wojciechregula.blog)

Siri

Fås til: Apple TV HD og Apple TV 4K (alle modeller)

Effekt: En hacker med fysisk adgang kan muligvis bruge Siri til at tilgå følsomme brugerdata

Beskrivelse: Problemet blev løst ved hjælp af forbedret statusadministration.

CVE-2024-23293: Bistrit Dahal

Spotlight

Fås til: Apple TV HD og Apple TV 4K (alle modeller)

Effekt: En app kan forårsage, at der lækkes følsomme brugeroplysninger

Beskrivelse: Problemet blev løst ved hjælp af forbedret statusadministration.

CVE-2024-23241

UIKit

Fås til: Apple TV HD og Apple TV 4K (alle modeller)

Effekt: En app kan muligvis frigøre sig fra sin sandbox

Beskrivelse: Problemet blev løst ved at fjerne den sårbare kode.

CVE-2024-23246: Deutsche Telekom Security GmbH sponsoreret af Bundesamt für Sicherheit in der Informationstechnik

WebKit

Fås til: Apple TV HD og Apple TV 4K (alle modeller)

Effekt: Behandling af webindhold kan føre til kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Problemet er løst ved forbedret hukommelseshåndtering.

WebKit Bugzilla: 259694
CVE-2024-23226: Pwn2car

WebKit

Fås til: Apple TV HD og Apple TV 4K (alle modeller)

Effekt: Et skadeligt websted kan føre til cross-origin-eksfiltration af lyddata

Beskrivelse: Problemet er løst ved forbedret håndtering af brugergrænsefladen.

WebKit Bugzilla: 263795
CVE-2024-23254: James Lee (@Windowsrcer)

WebKit

Fås til: Apple TV HD og Apple TV 4K (alle modeller)

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan forhindre, at sikkerhedspolitikken for indhold bliver håndhævet

Beskrivelse: Et logikproblem er løst via forbedret godkendelse.

WebKit Bugzilla: 264811
CVE-2024-23263: Johan Carlsson (joaxcar)

WebKit

Fås til: Apple TV HD og Apple TV 4K (alle modeller)

Effekt: En webside med skadeligt indhold kan muligvis få adgang til brugerdata

Beskrivelse: Et problem med indsættelse er løst via forbedret godkendelse.

WebKit Bugzilla: 266703
CVE-2024-23280: en anonym programmør

WebKit

Fås til: Apple TV HD og Apple TV 4K (alle modeller)

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan forhindre, at sikkerhedspolitikken for indhold bliver håndhævet

Beskrivelse: Et logikproblem er løst gennem forbedret statusadministration.

WebKit Bugzilla: 267241
CVE-2024-23284: Georg Felber og Marco Squarcina

Yderligere anerkendelser

CoreAnimation

Vi vil gerne takke Junsung Lee for hjælpen.

CoreMotion

Vi vil gerne takke Eric Dorphy fra Twin Cities App Dev LLC for hjælpen.

Kernel

Vi vil gerne takke Tarek Joumaa (@tjkr0wn) for hjælpen.

libxml2

Vi vil gerne takke OSS-Fuzz, Ned Williamson fra Google Project Zero for hjælpen.

libxpc

Vi vil gerne takke Rasmus Sten, F-Secure (Mastodon: @pajp@blog.dll.nu), og en anonym programmør for hjælpen.

Photos

Vi vil gerne takke Abhay Kailasia (@abhay_kailasia) fra Lakshmi Narain College Of Technology Bhopal for hjælpen.

Power Management

Vi vil gerne takke Pan ZhenPeng (@Peterpan0927) fra STAR Labs SG Pte. Ltd. for hjælpen.

Sandbox

Vi vil gerne takke Zhongquan Li (@Guluisacat) for hjælpen.

Siri

Vi vil gerne takke Bistrit Dahal for hjælpen.

Software Update

Vi vil gerne takke Bin Zhang fra Dublin City University for hjælpen.

WebKit

Vi vil gerne takke Nan Wang (@eternalsakura13) fra 360 Vulnerability Research Institute, Valentino Dalla Valle, Pedro Bernardo, Marco Squarcina og Lorenzo Veronese fra TU Wien for hjælpen.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.