Om sikkerhedsindholdet i iOS 16.7.5 og iPadOS 16.7.5

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i iOS 16.7.5 og iPadOS 16.7.5.

Om Apple-sikkerhedsopdateringer

Med henblik på beskyttelse af vores kunder videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en undersøgelse har fundet sted, og programrettelser eller versioner er tilgængelige. De nyeste versioner kan ses på siden Apples sikkerhedsudgivelser.

Apples sikkerhedsdokumenter henviser om muligt til sikkerhedsrisici med et CVE-id.

Få flere oplysninger om sikkerhed på siden om Apple-produktsikkerhed.

iOS 16.7.5 og iPadOS 16.7.5

Udgivet 22. januar 2024

Accessibility

Fås til: iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPad 5. generation, iPad Pro 9,7" og iPad Pro 12,9" 1. generation

Effekt: En app kan muligvis få adgang til følsomme brugerdata

Beskrivelse: Et anonymitetsproblem er løst ved forbedret redigering af private data for logposter.

CVE-2023-42937: Noah Roskin-Frazee og Prof. J. (ZeroClicks.ai Lab)

Apple Neural Engine

Fås til: iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPad 5. generation, iPad Pro 9,7" og iPad Pro 12,9" 1. generation

Effekt: En app kan muligvis køre vilkårlig kode med kernerettigheder

Beskrivelse: Problemet er løst ved forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2024-23212: Ye Zhang fra Baidu Security

ImageIO

Fås til: iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPad 5. generation, iPad Pro 9,7" og iPad Pro 12,9" 1. generation

Effekt: Behandling af et skadeligt billede kan medføre afsløring af proceshukommelse

Beskrivelse: Problemet blev løst ved forbedrede kontroller.

CVE-2023-42888: Michael DePlante (@izobashi) fra Trend Micros Zero Day Initiative

Power Manager

Fås til: iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPad 5. generation, iPad Pro 9,7" og iPad Pro 12,9" 1. generation

Effekt: En app kan muligvis beskadige hukommelsen i hjælpeprocessoren

Beskrivelse: Problemet blev løst ved forbedrede kontroller.

CVE-2024-27791: Pan ZhenPeng (@Peterpan0927) fra STAR Labs SG Pte. Ltd.

Post tilføjet 24. april 2024

Safari

Fås til: iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPad 5. generation, iPad Pro 9,7" og iPad Pro 12,9" 1. generation

Effekt: En brugers private browseraktivitet kan muligvis ses i Indstillinger

Beskrivelse: Et fortrolighedsproblem er løst med forbedret håndtering af brugerindstillinger.

CVE-2024-23211: Mark Bowers

WebKit

Fås til: iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPad 5. generation, iPad Pro 9,7" og iPad Pro 12,9" 1. generation

Effekt: Behandling af webindhold kan føre til kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Problemet er løst ved forbedret hukommelseshåndtering.

WebKit Bugzilla: 266619
CVE-2024-23213: Wangtaiyu fra Zhongfu info

WebKit

Fås til: iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPad 5. generation, iPad Pro 9,7" og iPad Pro 12,9" 1. generation

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Flere problemer med beskadiget hukommelse er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

WebKit Bugzilla: 265129
CVE-2024-23214: Nan Wang (@eternalsakura13) fra 360 Vulnerability Research Institute

WebKit

Fås til: iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPad 5. generation, iPad Pro 9,7" og iPad Pro 12,9" 1. generation

Effekt: En webside med skadeligt indhold kan muligvis få adgang til at aflæse brugerens fingeraftryk

Beskrivelse: Et adgangsproblem er løst med forbedrede adgangsbegrænsninger.

WebKit Bugzilla: 262699
CVE-2024-23206: en anonym programmør

WebKit

Fås til: iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPad 5. generation, iPad Pro 9,7" og iPad Pro 12,9" 1. generation

Effekt: Behandling af skadeligt webindhold kan føre til kørsel af vilkårlig kode. Apple er opmærksom på, at dette problem kan være blevet udnyttet.

Beskrivelse: Et problem med forveksling af typer er løst via forbedrede kontroller.

WebKit Bugzilla: 267134
CVE-2024-23222

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.