Om sikkerhedsindholdet i macOS Ventura 13.6.4

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i macOS Ventura 13.6.4.

Om Apple-sikkerhedsopdateringer

Med henblik på beskyttelse af vores kunder videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en undersøgelse har fundet sted, og programrettelser eller versioner er tilgængelige. De nyeste versioner kan ses på siden Apples sikkerhedsudgivelser.

Apples sikkerhedsdokumenter henviser om muligt til sikkerhedsrisici med et CVE-id.

Få flere oplysninger om sikkerhed på siden om Apple-produktsikkerhed.

macOS Ventura 13.6.4

Udgivet 22. januar 2024

Apple Neural Engine

Fås til: macOS Ventura

Effekt: En app kan muligvis køre vilkårlig kode med kernerettigheder

Beskrivelse: Problemet er løst ved forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2024-23212: Ye Zhang fra Baidu Security

Accessibility

Fås til: macOS Ventura

Effekt: En app kan muligvis få adgang til følsomme brugerdata

Beskrivelse: Et anonymitetsproblem er løst ved forbedret redigering af private data for logposter.

CVE-2023-42937: Noah Roskin-Frazee og Prof. J. (ZeroClicks.ai Lab)

Core Data

Fås til: macOS Ventura

Effekt: En app kan muligvis omgå indstillingerne for fortrolighed

Beskrivelse: Problemet blev løst ved at fjerne den sårbare kode.

CVE-2023-40528: Kirin (@Pwnrin) fra NorthSea

curl

Fås til: macOS Ventura

Effekt: Flere sikkerhedsproblemer i curl

Beskrivelse: Flere problemer blev løst ved at opdatere til curl version 8.4.0.

CVE-2023-38545

CVE-2023-38039

CVE-2023-38546

Post opdateret 13. februar 2024

Finder

Fås til: macOS Ventura

Effekt: En app kan muligvis få adgang til følsomme brugerdata

Beskrivelse: Problemet blev løst ved forbedrede kontroller.

CVE-2024-23224: Brian McNulty

ImageIO

Fås til: macOS Ventura

Effekt: Behandling af et skadeligt billede kan medføre afsløring af proceshukommelse

Beskrivelse: Problemet blev løst ved forbedrede kontroller.

CVE-2023-42888: Michael DePlante (@izobashi) fra Trend Micros Zero Day Initiative

LoginWindow

Fås til: macOS Ventura

Effekt: En lokal hacker kan muligvis se skrivebordet for den bruger, der tidligere var logget ind, fra skærmen Hurtigt brugerskift

Beskrivelse: Et godkendelsesproblem er løst via forbedret statusadministration.

CVE-2023-42935: ASentientBot

Post opdateret 24. april 2024

Mail Search

Fås til: macOS Ventura

Effekt: En app kan muligvis få adgang til følsomme brugerdata

Beskrivelse: Problemet er løst ved forbedret bortredigering af følsomme oplysninger.

CVE-2024-23207: Noah Roskin-Frazee og Prof. J. fra ZeroClicks.ai Lab samt Ian de Marcellus

NSOpenPanel

Fås til: macOS Ventura

Effekt: En app kan muligvis læse vilkårlige arkiver

Beskrivelse: Et adgangsproblem er løst med yderligere sandbox-begrænsninger.

CVE-2023-42887: Ron Masas fra BreakPoint.sh

Power Manager

Fås til: macOS Ventura

Effekt: En app kan muligvis beskadige hukommelsen i hjælpeprocessoren

Beskrivelse: Problemet blev løst ved forbedrede kontroller.

CVE-2024-27791: Pan ZhenPeng (@Peterpan0927) fra STAR Labs SG Pte. Ltd.

Post tilføjet 24. april 2024

WebKit

Fås til: macOS Ventura

Effekt: Behandling af skadeligt webindhold kan føre til kørsel af vilkårlig kode. Apple er opmærksom på, at dette problem kan være blevet udnyttet.

Beskrivelse: Et problem med forveksling af typer er løst via forbedrede kontroller.

WebKit Bugzilla: 267134
CVE-2024-23222

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.