Om sikkerhedsindholdet i Safari 17

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i Safari 17.

Om Apple-sikkerhedsopdateringer

Med henblik på beskyttelse af vores kunder videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en undersøgelse har fundet sted, og programrettelser eller versioner er tilgængelige. De nyeste versioner kan ses på siden Apples sikkerhedsudgivelser.

Apples sikkerhedsdokumenter henviser om muligt til sikkerhedsrisici med et CVE-id.

Få flere oplysninger om sikkerhed på siden om Apple-produktsikkerhed.

Safari 17

Udgivet 26. september 2023

Safari

Fås til: macOS Monterey og macOS Ventura

Effekt: Et besøg på et websted, som bruger skadeligt indhold, kan medføre manipulering med brugergrænsefladen

Beskrivelse: Et problem med vindueshåndtering blev løst gennem forbedret statusadministration.

CVE-2023-40417: Narendra Bhati (twitter.com/imnarendrabhati) fra Suma Soft Pvt. Ltd, Pune (Indien)

Post opdateret 02. januar 2024

WebKit

Fås til: macOS Monterey og macOS Ventura

Effekt: Et fjernangreb kan muligvis få adgang til lækkede DNS-forespørgsler, hvis Privat datatrafik er slået til

Beskrivelse: Problemet blev løst ved at fjerne den sårbare kode.

WebKit Bugzilla: 257303
CVE-2023-40385: Anonym

Post tilføjet 02. januar 2024

WebKit

Fås til: macOS Monterey og macOS Ventura

Effekt: Behandling af webindhold kan føre til kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Et problem med nøjagtighed blev løst ved forbedret kontrol.

WebKit Bugzilla: 258592
CVE-2023-42833: Dong Jun Kim (@smlijun) og Jong Seong Kim (@nevul37) fra AbyssLab

Post tilføjet 02. januar 2024

WebKit

Fås til: macOS Monterey og macOS Ventura

Effekt: Behandling af webindhold kan føre til kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Et use-after-free-problem blev løst gennem forbedret hukommelseshåndtering.

WebKit Bugzilla: 258992
CVE-2023-40414: Francisco Alonso (@revskills)

Post tilføjet 02. januar 2024

WebKit

Fås til: macOS Monterey og macOS Ventura

Effekt: En hacker, der kører JavaScript, kan muligvis køre vilkårlig kode

Beskrivelse: Problemet blev løst ved forbedret sandbox-håndhævelse for iframe.

WebKit Bugzilla: 251276
CVE-2023-40451: En anonym programmør

WebKit

Fås til: macOS Monterey og macOS Ventura

Effekt: Behandling af webindhold kan føre til kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Problemet blev løst ved forbedrede kontroller.

WebKit Bugzilla: 256551
CVE-2023-41074: 이준성(Junsung Lee) fra Cross Republic og Jie Ding(@Lime) fra HKUS3 Lab

Post opdateret 02. januar 2024

WebKit

Fås til: macOS Monterey og macOS Ventura

Effekt: Behandling af webindhold kan føre til kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Problemet er løst ved forbedret hukommelseshåndtering.

WebKit Bugzilla: 239758
CVE-2023-35074: Ajou University Abysslab Dong Jun Kim(@smlijun) og Jong Seong Kim(@nevul37)

Post opdateret 02. januar 2024

WebKit

Fås til: macOS Ventura

Effekt: Behandling af webindhold kan medføre kørsel af vilkårlig kode. Apple er opmærksom på, at dette problem kan være blevet aktivt udnyttet i tidligere versioner af iOS fra før iOS 16.7.

Beskrivelse: Problemet blev løst ved forbedrede kontroller.

WebKit Bugzilla: 261544
CVE-2023-41993: Bill Marczak fra The Citizen Lab på The University of Toronto's Munk School og Maddie Stone fra Google's Threat Analysis Group

Yderligere anerkendelser

WebKit

Vi vil gerne takke Khiem Tran og Narendra Bhati fra Suma Soft Pvt. Ltd, Pune (Indien) for hjælpen.

WebRTC

Vi vil gerne takke en anonym programmør for hjælpen.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.