Sådan opgraderer du til macOS Sonoma

Med macOS Sonoma kan du arbejde og spille på din Mac på en endnu mere effektiv måde. Øg din tilstedeværelse ved videoopkald. Få adgang til information på helt nye måder. Opnå større gaming-ydeevne. Og opdag endnu flere måder at tilpasse din Mac på.

Der er ikke angivet et alternativ til billede

Tjek kompatibilitet

macOS Sonoma er kompatibel med disse Mac-modeller. Du kan også se en komplet liste over kompatible modeller.

• MacBook Pro fra 2018 eller en nyere model

• MacBook Air fra 2018 eller en nyere model

• Mac mini fra 2018 eller en nyere model

• iMac fra 2019 eller en nyere model

• iMac Pro

• Mac Studio fra 2022 eller en nyere model

• Mac Pro fra 2019 eller en nyere model

Opret en sikkerhedskopi

Før du opgraderer, er det en god ide at lave en sikkerhedskopi. Hvis du har en ekstern lagringsenhed, kan du bruge den til at sikkerhedskopiere din Mac med Time Machine.

Download og installer macOS Sonoma

Brug Softwareopdatering til at downloade og installere den seneste version af macOS Sonoma. Det er den hurtigste og nemmeste måde at få macOS-opgraderinger på, og det kræver muligvis mindre lagringsplads til download og installation.

• Vælg Systemindstillinger i Apple-menuen  i hjørnet af skærmen. Klik på Generelt i indholdsoversigten, og klik derefter på Softwareopdatering til højre.

• Eller i tidligere versioner af macOS skal du vælge Apple-menuen  > Systemindstillinger og derefter klikke på Softwareopdatering.

• Eller du kan bruge SpotlightDer er ikke angivet et alternativ til billede i din menulinje til at søge efter "Softwareopdatering" og åbne den fra søgeresultaterne.

Hvis din ældre Mac ikke inkluderer Softwareopdatering, kan du finde macOS Sonoma ved at søge efter den i App Store.