Brug Spilfunktion på Mac

Spilfunktion prioriterer automatisk ydeevnen i dit spil, så du får jævnere, mere ensartede billedhastigheder og forbedret svartid i spillet.

Spilfunktion optimerer din spiloplevelse ved at give dit spil den højeste prioritet adgang til din CPU og GPU, hvilket reducerer brugen af baggrundsopgaver. Og det fordobler Bluetooth-samplingfrekvensen, hvilket reducerer latenstiden for input og latenstiden for lyd for trådløst tilbehør som spilcontrollere og AirPods.

Slå Spilfunktion til

Spilfunktion aktiveres automatisk, når du følger disse trin til at se dit spil i fuld skærm:

1. Hold markøren over den grønne knapBilledtekst mangler øverst til venstre i spilvinduet.

2. Vælg Start fuld skærm i den viste menu.

Når du åbner fuld skærm på denne måde, vises menuen SpilfunktionBilledtekst mangler på menulinjen. Du kan bruge denne menu til at bekræfte, at Spilfunktion er slået til for dit spil.

Slå Spilfunktion fra

Spilfunktion slås automatisk fra, når du stopper med at se dit spil i fuld skærm.

Du kan også slå Spilfunktion fra, mens dit spil stadig er i fuld skærm: Gå til menuen SpilfunktionBilledtekst mangler i menulinjen, og vælg Slå Spilfunktion fra. Den forbliver slået fra for det pågældende spil, indtil du slår den til igen – også selvom du afslutter spillet og åbner det igen.

Menuen Spilfunktion, der viser indstillingen Slå Spilfunktion fra

Læs mere