Overfør en kopi af dine fotos og videoer til iCloud-fotos

Du kan anmode om at få overført en kopi af dine fotos og videoer fra Google Fotos til iCloud-fotos.

• Når du overfører fotos og videoer til iCloud-fotos, slettes de ikke fra Google Fotos.
  • Du behøver ikke at downloade dine fotos eller videoer for at overføre dem. Overførslen sker direkte fra Google til iCloud.
  • Overførselsprocessen kan tage mellem flere timer og et par dage afhængigt af størrelsen på de fotos og videoer, der overføres.

Denne tjeneste vil være tilgængelig for Apple-kontoindehavere i mere end 240 lande og områder rundt om i verden. Hvis tjenesten er tilgængelig for din konto, kan du se muligheden i Google Takeout.

Denne tjeneste er ikke tilgængelig for børnekonti eller administrerede Apple-id-konti. Du kan ikke importere foto- og videodata til iCloud, mens Avanceret databeskyttelse til iCloud er slået til for din konto.

Før du overfører til iCloud-fotos

Hvis du modtager en fejl om lagringsplads under overførslen, kan du administrere din iCloud-lagringsplads eller tilføje mere lagringsplads. Når du har tilstrækkelig lagringsplads, skal du anmode om en ny overførsel. Den ekstra anmodning om overførsel føjer ikke dublerede foto- eller videoarkiver til iCloud-fotos.

Understøttede arkivtyper

• Du kan kun overføre foto- og videoarkiver til iCloud-fotos. Andre arkivtyper (f.eks. Motion Photos, Live Photos eller Minder) overføres ikke.
  • JPEG-, HEIC-, PNG-, GIF-, TIFF- og BMP-fotoarkivtyper og de fleste MP4- og MOV-videoarkivtyper kan overføres.
  • Foto- og videoarkiver, der ikke kan overføres til iCloud-fotos, herunder RAW-arkiver, overføres til iCloud Drive.

Fotos og videoer overføres i samme opløsning som den, der er tilgængelig til eksport i Google.

Sådan overfører du dine fotos og videoer fra Google Fotos til iCloud-fotos

1. Gå til Google Takeout
  2. Følg vejledningen for at starte en eksport fra Google Fotos.
  3. Vælg "Apple – iCloud-fotos" som destination for overførslen, og log ind med dit Apple-id.
  4. Tryk på Tillad at dele tilladelse med Google for at føje fotos og videoer til iCloud.

Du kan kontrollere status for eller annullere din overførsel på siden med Apples data- og anonymitetspolitik

Når du starter en overførsel, og når en overførsel er gennemført, sender Apple e-mailnotifikationer til de e-mailadresser, der er knyttet til din Apple-id-konto.

Når overførslen er gennemført

• Du modtager en bekræftelsesmail fra Apple om, at overførslen er gennemført.
  • Dine fotos og videoer vises i appen Fotos i et album kaldet "Importer fra Google" med datoen for overførslen.
  • Hvis nogle af dine fotos eller videoer mangler i iCloud-fotos, skal du gå til iCloud Drive og se efter en mappe med navnet "Importer fra Google" med datoen for overførslen.
  • Sammen med det originale foto- eller videoarkiv overføres de tilknyttede metadata (herunder arkivnavn, beskrivelse, arkivtype og placering) også.
  • Hvis du slår iCloud-fotos fra under importen, stopper overførslen, og det er kun de fotos og videoer, der allerede er overført, som vises i appen Fotos. Hvis du vil overføre resten af dit fotobibliotek, skal du slå iCloud-fotos til igen og oprette endnu en anmodning om overførsel.
  • Der kan gå lidt tid, efter at du har modtaget notifikationen fra Google om, at overførslen er gennemført, til du modtager en bekræftelsesmail fra Apple.

Overfør en kopi af din samling af iCloud-fotos til en anden enhed

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.