Opgrader til den nye Hjem-arkitektur

Få mere at vide om, hvordan du opgraderer til den nye, mere pålidelige og mere effektive Hjem-arkitektur.

Før du opgraderer

Opgrader i Hjem-appen

Følg disse trin for at opgradere alle hjem, du har konfigureret, til den nye Hjem-arkitektur. Alle de hjem, du ejer, bliver opgraderet samtidigt.

1. Åbn appen Hjem på din iPhone eller iPad, der har den nyeste version af iOS eller iPadOS, eller Mac, der har den nyeste version af macOS.

2. Tryk eller klik på knappen MereBilledtekst mangler.

3. Vælg Hjem-indstillinger. Hvis du ejer flere hjem, skal du vælge et og derefter vælge Hjem-indstillinger.

4. Vælg Softwareopdatering.

5. Tryk eller klik på Læs mere under Opgradering af hjem anbefales, og følg derefter vejledningen for at opgradere. Hvis du ikke ser notifikationen Opgradering af hjem anbefales, har du allerede opgraderet dit hjem.

Notifikationen Opgradering af hjem anbefales vises på fanen Hjem i appen Hjem

Har du brug for hjælp?