Hvis et betalingskort, du bruger sammen med Apple Pay, afvises

Hvis et betalingskort, du bruger sammen med Apple Pay, afvises eller ikke virker, når du forsøger at foretage et køb, skal du kontrollere, om dit kort kan bruges sammen med Apple Pay.

1. Åbn Apple Wallet:
    • Åbn appen Wallet på din iPhone.
    • Åbn appen Indstillinger > Wallet & Apple Pay på din iPad.
    • På Mac: Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger, og klik derefter på Wallet & Apple Pay.
  2. Vælg dit betalingskort.
  3. Hvis du får vist meddelelsen "Dette kort kan ikke bruges", skal du kontrollere, om din bank eller kortudsteder i øjeblikket understøtter Apple Pay:
  4. Hvis du har flere spørgsmål, skal du kontakte din bank eller kortudsteder.