Nyheder i firmwareopdateringerne til Apple Studio Display

Få mere at vide om ændringer og funktioner, der er inkluderet i firmwareopdateringerne til din skærm.

Firmwareopdatering 17 til Studio Display

• Føjer understøttelse af zoom, gencentrering og manuel billedjustering til det indbyggede kamera

• Mindre stabilitetsforbedringer

Kræver macOS Sonoma 14 eller nyere.

Firmwareopdatering 16.4 til Studio Display

• Understøtter intern rekalibrering af skærmen ved hjælp af Pro Display Calibrator. Giver mulighed for specifikke farvearbejdsgange, der muligvis kræver tilpasset kalibrering ved hjælp af et internt spektroradiometer. Læs mere

• Mindre stabilitetsforbedringer

Kræver macOS Ventura 13.3 eller nyere.

Firmwareopdatering 15.5 til Studio Display (19F80)

• Løser et lydproblem med Studio Display

Kræver macOS Monterey 12.4 eller nyere.

Firmwareopdatering 15.5 til Studio Display (19F77)

• Finjusterer indstilling af kamera, herunder forbedret støjreduktion, kontrast og indramning af motiv

• Mindre stabilitetsforbedringer

Kræver macOS Monterey 12.4 eller nyere.

Firmwareopdatering 15.4 til Studio Display

• Tilføjer understøttelse af Boot Camp på Intel-baserede Mac-computere

• Mindre stabilitetsforbedringer

Kræver macOS Monterey 12.3 eller nyere.

Kontroller, hvilken firmwareversion du har

Hvis du vil kontrollere firmwareversionen for din version af Studio Display, skal du trykke og holde nede på Alternativtasten, vælge Apple-menuen  > Oplysninger om system og derefter klikke på Grafik/skærme. I afsnittet Studio Display vises firmwareversionen ud for Skærms firmwareversion.

Opdater din skærm

Hvis du vil opdatere Studio Display, skal du have en Mac med macOS Monterey 12.3 eller nyere.

1. Gør et af følgende, afhængig af hvilken version af macOS du har, i Apple-menuen  i hjørnet af skærmen:

• På macOS Ventura eller en nyere version skal du vælge Systemindstillinger, klikke på Generelt i indholdsoversigten og derefter klikke på Softwareopdatering.

• På macOS Monterey skal du vælge Systemindstillinger og derefter klikke på Softwareopdatering.

2. Hvis der er en tilgængelig firmwareopdatering til din skærm, skal du klikke på Opdater nu for at gå i gang med at downloade opdateringen.

3. Når opdateringen er klar til at blive installeret, skal du klikke på Genstart i den notifikation, der vises i øverste højre hjørne af skærmen.

4. Tag ikke stikket ud af skærmen, mens opdateringen er i gang. Mens opdateringen udføres, vises der muligvis et ellipsesymbolNo alt supplied for Image, en meddelelse, der fortæller, at du ikke skal tage stikket ud af skærmen, eller en tom skærm.