Slå op, hvad der er på et billede, med din iPhone eller iPad

Visuel søgning genkender elementer fra dine billeder som kunst eller landemærker, så du hurtigt kan få flere oplysninger.

Brug Visuel søgning til at identificere planter, hunderacer og meget mere fra billeder

1. Vælg et billede. I apps som Noter, Mail eller Beskeder skal du trykke på og holde et billede nede for at markere det.

2. Tryk på knappen Infoknappen Info. Eller tryk på Slå op i indstillingsmenuen i Safari.

3. Tryk på det symbol, der vises på fotoet eller under fotoet. Du kan f.eks. se et symbol med et poteaftryksymbol med et poteaftryk for kæledyr og dyr eller et symbol med et bladsymbol med et blad for planter og blomster.

4. Tryk for at få mere at vide, når Visuel søgning viser resultater fra Siri Knowledge og internettet.

En iPhone-bruger anvender Visuel søgning til at identificere hundens race på et billede

Hvis knappen Info ikke har en stjernestjerne, er Visuel søgning endnu ikke tilgængelig for det billede.

Hvis du vil bruge Visuel søgning på din iPhone, skal du bruge iOS 15 eller nyere. På iPadOS 15.1 eller nyere er Visuel søgning tilgængelig til iPad Pro 12,9" (3. generation) eller nyere, iPad Pro 11" (alle modeller), iPad Air (3. generation) eller nyere, iPad (8. generation) eller nyere eller iPad mini (5. generation) eller nyere.