Slet film og tv-udsendelser i Apple TV-appen

Fjern de videoer, du har downloadet til din iPhone, iPad, Mac eller pc.

Slet film og tv-udsendelser på iPhone eller iPad

1. Åbn Apple TV-appen.

2. Tryk på Bibliotek, og tryk derefter på Downloadet. Hvis Downloadet ikke er vist, har du muligvis ikke gemt nogen emner på din enhed.

3. Skub til venstre på det emne, du vil slette, og tryk derefter på Slet.

4. Bekræft, når du bliver bedt om det.

Indstillingen Slet på iPhone, når du skubber til venstre på det emne, du vil slette

Sådan sletter du film og tv-udsendelser på Mac

1. Åbn Apple TV-appen.

2. Klik på Hentet i indholdsoversigten for at finde det emne, du vil slette.

3. Flyt markøren hen over det emne, du vil slette, og klik derefter på knappen MereBilledtekst mangler.

4. Klik på Slet fra bibliotek, og bekræft, når du bliver bedt om det.

Slet film og tv-udsendelser på din pc

1. Åbn Apple TV-appen.

2. Klik på fanen Bibliotek, og vælg derefter Downloadet. Hvis Hentet ikke vises på fanen Bibliotek, skal du klikke på knappen MereBilledtekst mangler og derefter slå Hentet til.

3. Flyt markøren hen over det emne, du vil slette, og klik derefter på knappen MereBilledtekst mangler.

4. Klik på Slet fra bibliotek, og bekræft, når du bliver bedt om det.

Hvis du ikke kan slette dine film eller tv-udsendelser

• Skjul emnet: Når du skjuler et emne, fjernes det fra dit bibliotek, når du er logget ind med dit Apple-id.

• Slå synkronisering med din computer fra: Hvis du har brugt et USB-kabel til manuelt at synkronisere film eller tv-udsendelser fra din Mac eller pc til din iPhone eller iPad, kan du deaktivere synkronisering for at fjerne indholdet fra dit bibliotek.

• Tjek, om emnet er downloadet: Hvis symbolet for Hentsymbolet for Hent vises ud for en film eller episode, er emnet downloadet på din enhed. Hvis symbolet for Hentsymbolet for Hent ikke vises, er filmen eller episoden ikke downloadet.

Slet apps og andre medier

Afhængigt af dit land eller område er det ikke sikkert, at du kan købe eller downloade visse medietyper. Læs mere om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.