Føj et Disney MagicMobile-kort til Apple Wallet på din iPhone

Du kan føje et Disney MagicMobile-kort til appen Wallet. Brug derefter din iPhone eller dit Apple Watch til at komme ind i de deltagende Disney-forlystelsesparker.

Hvis du vil tilføje et Disney MagicMobile-kort på din iPhone, skal du bruge:

• Dennyeste version af iOS eller watchOS.

• Et Apple-id, der er logget ind på iCloud med tofaktorgodkendelse aktiveret.

• Appen My Disney Experience og en gyldig konto.

• Billetter eller reservationer til en deltagende Disney-forlystelsespark knyttet til din My Disney Experience-konto.

Kontakt Disney for oplysninger om deltagende forlystelsesparker, og besøg Disneys websted for at få flere oplysninger om MagicMobile-kortet.

Sådan tilføjer du et Disney MagicMobile-kort på din iPhone

1. Åbn appen My Disney Experience, og log på din konto.

2. Tryk på Disney MagicMobile Pass i appmenuen.

3. Tryk på Set Up Your Pass (Indstil dit kort).

4. Hvis du har mere end ét MagicMobile-kort, skal du vælge de kort, du vil tilføje.

5. Tryk på Føj til Apple Wallet.

add-to-apple-wallet-logo
  6. Følg instruktionerne på skærmen for at afslutte tilføjelsen af dit MagicMobile-kort.

Når du tilføjer et MagicMobile-kort på din iPhone, tilføjer du det også automatisk til dit parrede Apple Watch.

Ekspresfunktion aktiveres automatisk, så du kan bruge dit MagicMobile-kort med et enkelt tryk. Du behøver ikke at åbne appen Wallet eller sågar afbryde vågeblus på din enhed eller låse den op. Når du føjer flere MagicMobile-kort til en enhed, er Ekspresfunktion slået til for dem alle.

Du skal bruge appen My Disney Experience, hvis du vil dele dit MagicMobile-kort.

Sådan bruger du et Disney MagicMobile-kort på din iPhone eller dit Apple Watch

Du kan bruge et MagicMobile-kort på din iPhone eller dit Apple Watch til at komme ind i deltagende Disney-forlystelsesparker med blot et tryk. Du behøver ikke at afbryde vågeblus på din enhed eller at låse den op.

1. Hold toppen af din iPhone eller skærmen på dit Apple Watch tæt på den kontaktløse billetlæser.

2. Når det lykkes, vises et flueben og OK på din enhed.

3. Hvis du har mere end ét MagicMobile-kort på din enhed:

• iPhone: Stryg til det næste kort.

• Apple Watch: Dit ur vælger automatisk det næste kort.

Hvis din iPhone skal oplades

Afhængigt af din iPhones model kan du bruge dit MagicMobile-kort, selv efter din iPhone er løbet tør for batteri.

Hvis du har brug for hjælp til dit MagicMobile-kort

• Kontakt Disney, hvis du har brug for hjælp til din My Disney Experience-konto eller til opsætning eller brug af dit MagicMobile-kort.