Få midlertidig iCloud-lagringsplads, når du køber en ny iPhone eller iPad

Når du køber en ny iPhone eller iPad, kan du få midlertidig iCloud-lagringsplads til at overføre data fra den aktuelle enhed til den nye enhed. Hvis du er berettiget, kan du læse om, hvordan du opretter en midlertidig sikkerhedskopi, og hvor længe den midlertidige sikkerhedskopi vil være tilgængelig.

Se her, hvad du skal bruge for at få midlertidig iCloud-lagringsplads

Sådan opretter du en midlertidig sikkerhedskopi af din aktuelle iPhone eller iPad

1. Åbn Indstillinger > Generelt.

2. Rul ned, og tryk på Overfør eller Nulstil [enhed].

3. Tryk på Kom i gang under "Gør klar til ny [enhed]".

iPhone, som viser skærmen Gør klar til ny iPhone
  4. Hvis du ser "iCloud-sikkerhedskopiering er slået fra", skal du trykke på Slå sikkerhedskopiering til for at overføre.

• Hvis du ikke har tilstrækkelig iCloud-lagringsplads, får du vist en meddelelse om, at du er berettiget til gratis ekstra iCloud-lagringsplads. Tryk på Fortsæt.

• Hvis du ikke får vist denne meddelelse, betyder det, at du har tilstrækkelig iCloud-lagringsplads til at sikkerhedskopiere din iPhone eller iPad til iCloud.

5. Vent på, at sikkerhedskopieringen afsluttes.

Hvor meget tid du har til at gendanne din midlertidige sikkerhedskopi

Du har 21 dage til at gendanne din midlertidige sikkerhedskopi til din nye iPhone eller iPad, før din midlertidige iCloud-lagringsplads udløber, og din sikkerhedskopi slettes permanent.

Du må ikke slette din aktuelle iPhone eller iPad, før du har gendannet din midlertidige sikkerhedskopi til din nye enhed.

Hvis du ikke modtager din nye iPhone eller iPad inden for 21 dage, kan du få yderligere 21 dage til at gendanne din midlertidige sikkerhedskopi, før den slettes. På din aktuelle iPhone eller iPad skal du åbne Indstillinger og trykke på Behold min sikkerhedskopi i længere tid.

Hvis du vil anmode om mere tid til at gendanne din midlertidige sikkerhedskopi, før den slettes, kan du kontakte Apple-support.

Sådan gendannes din nye iPhone eller iPad fra din midlertidige sikkerhedskopi

1. Tænd din nye iPhone eller iPad, og følg instruktionerne på skærmen for at begynde indstillingen.

2. På skærmen Apps og data skal du trykke på Gendan fra iCloud-sikkerhedskopi.

3. Log ind på iCloud med dit Apple-id og din adgangskode.

4. Vælg den nyeste iCloud-sikkerhedskopi.

5. Vent på, at processen gennemføres.

Hvad sker der med din midlertidige iCloud-lagringsplads, når du har gendannet sikkerhedskopien

Når du har gendannet den midlertidige sikkerhedskopi til din nye iPhone eller iPad, er din midlertidige sikkerhedskopi tilgængelig i 7 dage, før den slettes permanent.

Hvis du gerne vil fortsætte med at bruge iCloud til at sikkerhedskopiere din enhed, kan du opgradere til iCloud+.