Om Privat datatrafik med iCloud

Privat datatrafik med iCloud – en del af et abonnement på iCloud+ – hjælper med at beskytte din anonymitet, når du surfer på nettet i Safari.

Sådan fungerer Privat datatrafik

Normalt når du surfer på nettet, kan din netværksudbyder og de websteder, du besøger, se oplysninger i din webtrafik som f.eks. dine DNS-poster og din IP-adresse. Disse oplysninger kan bruges til at fastslå din identitet og med tiden opbygge en profil af din lokalitets- og browserhistorik.

Privat datatrafik med iCloud er udviklet til at beskytte din anonymitet ved at sikre, at ingen parter – ikke engang Apple – kan se både, hvem du er, og hvilke websteder du besøger, når du surfer på nettet i Safari.

Når Privat datatrafik er aktiveret, sendes dine anmodninger gennem to separate, sikre internetservere.

• Din IP-adresse er synlig for din netværksudbyder og for den første omdirigeringsserver, som er drevet af Apple. Dine DNS-poster er krypterede, så ingen af disse parter kan se adressen på det websted, du forsøger at gå til.

• Den anden omdirigeringsserver, som drives af en anden indholdsudbyder, genererer en midlertidig IP-adresse, dekrypterer navnet på det websted, du har anmodet om, og forbinder dig til webstedet.

Dette diagram viser, hvordan dine anmodninger under internetbrowsing sendes gennem to sikre omdirigeringsservere for at holde din datatrafik privat

Alt dette sker ved hjælp af de nyeste internetstandarder for at opretholde en browseroplevelse med høj ydeevne og samtidigt beskytte din anonymitet.

Konfigurer Privat datatrafik med iCloud på alle dine enheder

Administrer Privat datatrafik for specifikke websteder, netværk eller systemindstillinger

Privat datatrafik med iCloud er ikke tilgængelig i alle lande eller områder. Uden adgang til din IP-adresse kan nogle websteder kræve ekstra trin for at logge på eller få adgang til indhold.

Privat datatrafik og test af netværkshastighed

Privat datatrafik benytter en enkelt sikker forbindelse til at opretholde anonymitet og ydeevne. Designet kan påvirke, hvordan hastighed afspejles i test af netværkshastighed, som typisk åbner adskillige samtidige forbindelser med henblik på at opnå det hurtigst mulige resultat. Visse testmålinger af hastighed kan virke lavere, når Privat datatrafik er aktiveret, men den faktiske browseroplevelse forbliver hurtig og anonym.

Yderligere ressourcer til udviklere og netværksadministratorer

Hvis du er ejer eller udvikler af et websted, netværksadministrator eller appudvikler, kan du læse mere om, hvordan du giver brugere med Privat datatrafik den bedst mulige oplevelse på dit netværk.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.