Ret dine mål på dit Apple Watch

Du kan til enhver tid justere dine mål, så de passer bedre til dine aktivitetsniveauer.

Ret dine mål

1. Åbn appen Aktivitet på dit Apple Watch.

2. Skub op for at se dit fremskridt for bevægelse, eller fortsæt med at stryge for at se dit fremskridt i forhold til motions- og ståmål.

3. Tryk på plus/minus-knappenBilledtekst mangler nederst til højre, for at ændre det valgte aktivitetsmål.

4. Tryk for at øge eller mindske tallet for dit daglige mål, og tryk derefter på Indstil.

Indstilling af et bevægelsesmål for 450 kalorier på Apple Watch.

Hvis du ikke kan se muligheden for at opdatere dine stå- og motionsmål, skal du kontrollere, at du har et Apple Watch Series 3 eller en nyere version med den nyeste version af watchOS.