Sådan slår du gentagelse af musik til på din iPhone

Du kan bede Siri om at slå Gentag til eller fra. Du kan også slå Gentag til eller fra manuelt i appen Apple Music.

Bed Siri om at gentage musik

Du kan nemt slå Gentag til eller fra ved at spørge Siri. Sig f.eks.:

• "Hej Siri, gentag dette album."

• "Hej Siri, gentag denne playliste."

• "Hej Siri, gentag denne sang."

• "Hej Siri, slå Gentag fra."

Læs mere om, hvordan du kan bruge Siri til at afspille og styre musik.

Sådan gentager du et album eller en playliste

1. Åbn appen Apple Music.

2. Afspil et album eller en playliste.

3. Tryk nederst på skærmen på den sang, der afspilles.

4. Tryk på knappen Næste  knappen Næste i nederste højre hjørne af den viste skærm.

ios14-iphone-12-pro-music-now-playing-playing-next-callout

5. Øverst på skærmen Næste skal du trykke på knappen Gentagknappen Gentag, indtil den ændres til Gentag alle. Når knappen Gentag er fremhævet, er "Gentag alle" slået til.

ios14-iphone-12-pro-music-now-playing-playing-next-repeat-one

Sådan gentager du en sang

1. Åbn appen Apple Music.

2. Afspil en sang.

3. Tryk nederst på skærmen på den sang, der afspilles.

4. Tryk på knappen Næsteknappen Næste i nederste højre hjørne af den viste skærm.

iPhone, der viser knappen Næste i nederste højre hjørne af skærmen.
  5. Tryk på knappen Gentag knappen Gentag øverst på skærmen Næste, indtil knappen ændres til Gentag en. Når knappen Gentag er fremhævet med tallet 1, er "Gentag en" slået til.

iPhone, der viser "Gentag en" slået til øverst på skærmen Næste.

Sådan slår du gentagelse fra

1. Åbn appen Apple Music.

2. Tryk nederst på skærmen på den sang, der afspilles.

3. Tryk på knappen Næsteknappen Næste i nederste højre hjørne af den viste skærm.

iPhone, der viser knappen Næste i nederste højre hjørne af skærmen.
  4. Øverst på skærmen Næste skal du trykke på "Gentag en" eller "Gentag alle", indtil knappen ændres til "Gentag, fra". Når knappen Gentag ikke er fremhævet, er gentagelse slået fra.

iPhone, der viser gentagelse slået fra øverst på skærmen Næste.

Hvis du ikke kan se knappen Gentag

Læs om, hvordan du gentager musik på andre enheder

Tilgængeligheden af Apple Music kan variere, afhængigt af land eller område. Læs mere om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.